Ellinor flyttar in i blocket.Har ju det här projektet där jag ritar av mina följare på min instagram i mitt moleskineblock. Denna gång blev det Ellinor Floods tur och nu har hon fått flytta in i mitt block. Hur kan man någonsin motstå att rita både grimasher och foliehatt i samma bild?!


Bjuder även på tillhörande time-lapse film för de som vill se hur det såg ut då hon ritades.Translation.

I've Got this project where I draw my followers on my instagram in my moleskine. This time it was Ellinor Floods turn and now she has moved into my drawing pad. How can you ever resist drawing both grimasher and tin foil hat in the same picture?! Did a  time-lapse movie for those who want to see what it looked like when she got drawn.

Kommentarer
Postat av: coffeeandcupcake.blogg.se

Grymt duktig på o måla är du :) Ha en bra dag :)

Svar: Tack så mycket Ida!
Maria Björnbom-Öberg

2014-03-01 @ 09:44:21
URL: http://coffeeandcupcake.blogg.se/
Postat av: TIDSTJUVEN

Du är bara så otroligt himla bra du. Jag upphör aldrig att fascineras! :D

Svar: Men åh vad rar du är, tack!
Maria Björnbom-Öberg

2014-03-01 @ 10:02:14
URL: http://tidstjuven.com/
Postat av: Annster

Så snyggt :)

Svar: Tack så jättemycket!
Maria Björnbom-Öberg

2014-03-01 @ 21:56:45
URL: http://annster.se
Postat av: Maggie

Tänkte kika bakåt i arkivet och inser att du har befunnit dig i Japan i 1,5 år och att jag har följt dig i typ tre år?! Helt sjukt! Vart tar tiden vägen?

Är så himla nyfiken på hur ni haft det! Hur länge ska ni stanna? Hur går det med språket, talar ni typ flytande japanska nu?

Gaaah! Har typ SÅ många frågor! Om du har tid och ork kanske du kan knåpa ihop ett saftigt Japan-inlägg? Undrar själv över mycket praktiska grejer, som vad skolan kostar för en så lång period? Och vad kostar boendet?

Vill så hemskt gärna åka till Japan också, funderar på att kanske åka på en tre månader lång språkresa nästa år, men inget är bestämt än…

Hur som helst, tack för din fantastiska blogg!

Svar: Vad kul att du hängt med i bloggen så pass länge :DHar ju tänkt blogga massa om Japan då jag varit här, men känns som det finns så himla många japan-bloggar så skulle inte tillföra så mycket känns det som. Vi har våran sista månad här nu, första April åker vi tillbaka till Sverige igen. Jag ska verkligen försöka blogga lite extra om våran vardag och lite om hur vi bor och sånt den här sista tiden :)

Vad gäller skolor och boende är det himla olika beroende på vilken skola man ska gå på och vilket boende man ska ha. Eftersom jag och min man åkte ihop och inte ville bo i studentboende så skaffade vi egen lägenhet. Är en hel djungel att skaffa lägenhet med alla avgifter och grejer men finns jättebra guider online. Annars brukar skolorna kunna hjälpa till att fixa lägenhet åt en eller studentboende i korridor om man föredrar det. Ska man stanna tre månader så skulle jag nog rekommendera att köra via skolan, eftersom vi skulle stanna över ett år så tyckte vi det var värt att betala extra för att få ett boende vi verkligen trivdes i...
Maria Björnbom-Öberg

2014-03-02 @ 12:19:00
Postat av: susan

superfint! tack för filmen =)
jag är nyfiken på vad ni äter? är det mkt fisk? hihi
svara bara om du har lust såklart... ha en bra dag!

Svar: Tack så mycket Susan!haha...hmmm vad vi äter? Har inte reflekterat över det så mycket. De mesta dagarna vi käkar käkar vi ungefär samma typ av mat som vi äter hemma i Sverige...
Maria Björnbom-Öberg

2014-03-02 @ 21:43:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Svar på ofta förekommande frågor:
  • Jag tar tyvärr ej på mig uppdrag från privatpersoner i dagsläget
  • Har du frågor kring pennorna och var dom går att köpa finns info här »

Trackback
In English Please!
bloglovin
instagram.com/bokkei
RSS 2.0