Jag och Tyrion

 
 
Jag har lyckats glömma min kamera i studion så jag bjuder på bilder från min mobil och webcam. Sen sist har jag jobbat med en till teckning till mitt byte med Mica, men nu har jag inte mycket alls kvar på den så jag passade på att varva med några timmar Tyrion ♥

Har pysslat med massa andra saker under veckan också som jag tänkt blogga om, men har varit så uppstressad, uppspelt och tankspridd så det har inte blivit något, så det får bli inlägg till följande vecka istället. Nu har jag inte tid, jag måste lägga mig vid det öppna fönstret och svettas lite. Sommaren dök plötsligt upp i Jämtland.
 
Transltion.
I have managed to forget my camera in the studio so I offer pictures from my cell phone and webcam today. During this week I have worked with a drawing to Mica, but now I do not have much at all left on it so I took the opportunity to unwind with a few hours of Tyrion ♥ Have been busy with lots of other things during the week as well and I thought about blogging, but have been so stressed, excited and distracted so I did not do any blog posts, so that may become blog posts this following week instead. Now I don't have the time, I will have to put myself at the open window and sweat a little. Summer suddenly came to Jämtland.
 

Kommentarer
Postat av: Elin

du är grymt duktig!

2014-07-06 @ 11:03:23
URL: http://likeyoubetterdead.se
Postat av: Daniella Chanelle

wow!

2014-07-06 @ 13:39:33
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag undrar vilket papper du använde till tyrion? Jag har köpt massa olika papper till mina färgpennor men det blir inte rätt! Jättetacksam för svar, och du är grymt duktig sim vanligt;)

Svar: Jag vet tyvärr inte märket på pappret. Vad är det med papprena du köpt du inte gillar?
Maria Björnbom-Öberg

2014-07-06 @ 13:50:36
Postat av: Ulrika

Du är så duktig !! Älskar bloggen och tänker hur skicklig du ÄR! Jag önskar jag oxå kunde!!!

2014-07-12 @ 18:34:21
Postat av: Combatanten

Som vanligt så där lite läskigt imponerande :)
Du, jag skulle vilja veta om du har något tips på vad man kan göra om man drar en streck fel med markers eller med konturpennan (en vattenbaserad Pilot razor point). Är det helkört, eller finns det någon vettig täckfärg?

Svar: Hmmm, jag vet faktiskt inte vad som funkar bäst. De gånger jag gör fel brukar jag antingen skrota teckningen och börja om eller försöka tänka om och se om jag eventuellt kan mörka ner lite extra där eller 'ändra bilden lite. Är det toklite så brukar jag köra med vit gelpenna, men brukar inte bli bra att måla på det sen, men vill man ha vitt där istället så funkar det ju :)
Maria Björnbom-Öberg

2014-07-14 @ 00:35:48
URL: http://www.sunshine0525%40blogspot.com
Postat av: Combatanten

Oj, tror bloggadressen blev konstig. Testar igen, så du kan se vilken typ av bilder jag menar, om du har tid, vill säga.

2014-07-14 @ 00:37:41
URL: http://sunshine0525.blogspot.se/
Postat av: Miriam

Ååhh Tyrion!! <3

Du är så sjuuuukt duktig alltså. Jag ser att du lagt dina pro markers lite på hyllan men du är ju precis lika bra vad du än jobbar med.

Men jag undrar lite. Arbetar du med att teckna och så där i något annat sammanhang bortsett från här på bloggen? Blir lite nyfiken.

Svar: Tack så mycket! Jo jag är periodare då det kommer till material så ett tag har dte varit väldigt mycket färgpennor istället för markers :)
Jag jobbar som tatuerare, så då får jag ju teckna en hel del under arbetstid...
Maria Björnbom-Öberg

2014-10-05 @ 10:13:15
URL: http://lillyskreationer.blogspot.se
Postat av: Ida

Alltså du är ju helt sinnessjuk. Det var längesedan jag kikade in hos dig men jag har fått mitt livs första laddning promarkers nu i julklapp och nu kikade jag in igen. Jag suger, så är det ju, får verkligen öva för att få till tekniken! Jag ritar ju alltid bara med blyerst annars... Haha! Borde bli inspirerad när jag kikar in här men jag vill typ.. byta riktning på livet. Helt nedslagen av din grymma talang :) Shit alltså <3

Svar: Haha, tack så mycket, vilken fin komplimang tror jag :) Hoppas du ska trivas med dina nya pennor, tycker det är så sjukt kul att rita med markers. Var länge sen jag ritade en ren markersteckning, saknar det nu då du skriver om dom, men jag skulle egentligen själv behöva köpa en bunt med nya markers, mina börjar bli lite torra. Lycka till med tecknandet!
Maria Björnbom-Öberg

2014-12-26 @ 02:37:19
URL: http://kawrtnee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Svar på ofta förekommande frågor:
  • Jag tar tyvärr ej på mig uppdrag från privatpersoner i dagsläget
  • Har du frågor kring pennorna och var dom går att köpa finns info här »

Trackback
In English Please!
bloglovin
instagram.com/bokkei
RSS 2.0