My new love

 


Påsken är över, jag är mätt och pennorna är framsläpade igen. Dagen har spenderats med att ligga och jäsa i soffan och ritar nu mönster bakom katten med Posca. Posca är vattenbaserade heltäckande markers, inte transparenta som Letrasets och Copics markers alltså. 

Har velat testa dom så länge men det har aldrig blivit av, till slut fick jag tummen ur och köpte en bunt innan vi lämnade Tokyo. Och jag friggin älskar dom! Vill rita på precis allt! Farligt nu då man tillfälligt bor i svärmors extrahus. Risken finns att då hon får tillbaka huset så är alla möbler täckta med nya krispiga linjer och mönster.
 
Translation.
Easter is over and the pens are back again. The day was spent hanging in the couch and to draw pattern behind the cat with Posca. Posca is water-based markers, not transparent as Letrasets and Copics markers. Have wanted to try them a long time but never had, finally I got the thumb out and bought a bunch before we left Tokyo. And I friggin love them! Want to draw on just about everything! Dangerous now when  we  are temporarily living my mother in-laws extra house. The risk is that when she gets back the house all the furniture is covered with new crisp lines and patterns.

Kommentarer
Postat av: Annster

Härligt med bra pennor :)

Svar: Jo känns lite som man hittat en skatt varje gång man hittar nya bar material :)
Maria Björnbom-Öberg

2014-04-21 @ 15:12:24
URL: http://annster.se
Postat av: Anonym

Kan du inte slänga upp lite bilder från din tatueringsportfolio?? hade vart intressant och kul att se!

Svar: Jag har ju inte tatuerat på typ ett och ett halvt år så har inte så mycket att ha i en portfolio för tillfället. Har en gammal portfolio på myspace, om du säker på Bokkei där så kan du nog hitta den, var så länge sedan jag var aktiv där så kommer inte riktigt ihåg adressen till min sida(?) Slängt upp foton på tatueringar jag gjort några gånger på instagram förut innan jag drog till Japan så där kan man hitta lite grejer en bit tillbaka. Just bloggen försöker jag hålla fri från för mycket ang tatueringar, har skrivit ett inlägg kring det här; http://bokkei.blogg.se/2011/april/det-har-med-tatueringar.html
Maria Björnbom-Öberg

2014-04-21 @ 22:36:13
Postat av: Linnea

Åhhh precis vad jag tänkte när jag såg hund-bilden ovanför. Skulle absolut, när jag har lön och inte csn, beställa en bild på min border terrier Sigge!

2014-06-07 @ 19:32:20
Postat av: Linnea

Och 700-1000 kr kan jag absolut betala. Du ska ju gå runt också i sådana fall liksom!

2014-06-07 @ 19:33:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Svar på ofta förekommande frågor:
  • Jag tar tyvärr ej på mig uppdrag från privatpersoner i dagsläget
  • Har du frågor kring pennorna och var dom går att köpa finns info här »

Trackback
In English Please!
bloglovin
instagram.com/bokkei
RSS 2.0