Torsdagsbad


Nu sätter torsdagstemat igång efter ett långt sommaruppehåll! De som kommer bestämma tema är följande; Artemilia . Nollfemnolltvå . Smäm . Ladythirty och så jag då.
Första temat bestämdes av Artemilia och det landade på

"Ett skönt bad"

Jag har en hatälskrelation till att bada. Jag får konstant för mig att jag är sugen på att ta ett långt varmt bad, bara sjunka ner i badkaret och slappna av, fundera på livet en stund, kanske läsa en bok, göra en inpackning eller något. Köper på mig badsalt och badbomber för brinnande livet.

Meeeen då jag väl ligger där brukar det dröja ungefär tio sekunder innan jag är uttråkad och det är alltid för varmt eller för kallt eller för blött (doh!) eller bara allmänt obekvämt.
Allt det här vet jag ju att jag tycker, men kommer nog ändå ha kvar den där rosaskimrande romantiska bilden i huvudet om hur ett bad ska vara...

Translation.
Now the Thursday theme begins again after a long summer break! They ones who will determine the theme is as follows;  Artemilia . Nollfemnolltvå . Smäm . Ladythirty and me.
First theme was decided byArtemilia and it landed on "A nice bath". I have a love/hate relationship to bathing. I constant thinks that I really really want to take a bath, just soak in the tub and relax, think about life for a while, maybe read a book, use a facemask or something. Buying bath salts and bath bombs for dear life. But when I well is located in the tub it usually take about ten seconds before I'm bored and it's always too hot or too cold or too wet (doh!) or just generally uncomfortable. All this, I know, but will probably still have that pink shimmering romantic image in my head of how a bath should be...

Kommentarer
Postat av: Decdia

Haha, jag är precis som du! Försökte (har ej badkar idag) med att "muta" mig själv till att stanna kvar med ett glas vin men det går ju snabbt att dricka... ;)

Svar: hahaha, fan jag borde testa med vin någon gång, men kanske får ta med mig en hel flaska så det räcker en liten stund..
Maria Björnbom-Öberg

2013-09-05 @ 13:03:55
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: M.Å.J. Jansson

Snyggt! Dina färgpennsillustrationer (vilket ord) är grymt imponerande.

Svar: Naah tack så jättemycket! Känner mig fortfarande som att jag experimenterar mig fram med mina akvarellpennor och känns en gnutta osäkert, så det värmer att höra att du tycker om dom :)
Maria Björnbom-Öberg

2013-09-05 @ 15:10:33
URL: http://majjansson.blogspot.com
Postat av: Tokyo-Love

Haha, det är typ som jag. Jag inbillar mig att jag älskar att bada men kan knappt ta mig ner i badet utan att jag bränner mig. När det är lagom varmt så svalnar ju vattnet på typ 10 min och sen fryser jag! Men hur går det för er med varjedag-badandet i Japan?

Svar: Som tur är har vi dusch i badkaret så man behöver inte ta ett bad varje dag :) Jo jag är också sån där som bränner mig skitlätt, kan knappt hålla i en kopp kaffe utan att få panik för att det är för varmt..haha
Maria Björnbom-Öberg

2013-09-05 @ 19:21:14
URL: http://sakuradesu.blogg.se
Postat av: Decdia

S: Haha, om inte annat så stannar man kanske där för att man är medvetslös! ;)

Svar: hahahaha, sant!
Maria Björnbom-Öberg

2013-09-07 @ 08:52:02
URL: http://decdia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Svar på ofta förekommande frågor:
  • Jag tar tyvärr ej på mig uppdrag från privatpersoner i dagsläget
  • Har du frågor kring pennorna och var dom går att köpa finns info här »

Trackback
In English Please!
bloglovin
instagram.com/bokkei
RSS 2.0