Red red and more read

 
Då var det dags igen för veckans instagram-följar-porträtt, eftersom det är halloweentider kändes det som att det var läge för halloween-tema denna vecka. Kunde inte motstå Killersundaes foto och kidnappade hennes ansikte. Sjukt roligt att rita blod, sjukt svårt att få ett vettigt foto på röda skuggade ytor märkte jag.

Translation.
Then it was time again for the weekly instagram-follower portrait, because it's Halloween time, it felt like it was time for halloween theme this week. Could not resist Killersundaes photo and kidnapped her face.  Sooooo fun to draw blood, sooooo hard to get a decent photo of the shaded red areas.

Kommentarer
Postat av: Louie

såå grymt cool! älskar blod Owo

Svar: taaack! haha, ja blod är kan vara rätt kul att rita då man verkligen får dra i med färgerna ordentligt...
Maria Björnbom-Öberg

2013-11-04 @ 10:36:32
URL: http://louielei.blogg.se/
Postat av: sara

Riktigt häftigt! Jag har en fråga bara. Vilket märke är dina färgpennor? Jag har hur många färgpennor som helst från olika märken som jag inte alls är nöjd med. Tråkigt att lägga ut en massa pengar på pennor som inte håller måttet, så det skulle göra mig Jätte glad om du svarade på min fråga! :) Kram!

Svar: PÅ dne här har jag använt faber castell och holbein, grundat med le plume markers :)
Maria Björnbom-Öberg

2013-11-04 @ 12:34:23
URL: http://sararodett.blogspot.se
Postat av: Karin

Wow! Du är verkligen bäst på at använda färg!

Svar: Tack så mycket Karin, jag har svårt att hålla mig till enbart svart och gråa toner. Brukar rätt ofta överarbeta bilder då jag envisas med att slänga in färg där det inte borde vara det :/
Maria Björnbom-Öberg

2013-11-05 @ 11:49:45
URL: http://vildkonst.blogg.se
Postat av: Lovisa Ivarsson

Det måste vara oerhört roligt att teckna för din del, när du är så otroligt duktig! Det ser väldigt bra ut, och man undrar lite mer historia och sådant. Skulle vara kul att veta. Hittade hit genom Sandra Holmbom.

Svar: Tror det hör ihop de där två, tycker man det är roligt att teckna så tecknar man mer och med det förbättrar man sig och då blir det roligt då man ser förbättringarna och så går det runt runt i en cirkel...haha... eller något sånt.. ^^Förstår tyvärr inte riktigt vad du menar med historia, historia angående vad?
Maria Björnbom-Öberg

2014-01-06 @ 22:11:15
URL: http://artoflovisa.com
Postat av: Lovisa Ivarsson

Jag menar på att det kan vara roligt att höra lite historia om hur du började måla och teckna, hur länge du har hållit på med det, etc! :)

Svar: Ahaa, ojn tyvärr har jag inga spännande historier, så länge jag kan komma ihåg har jag tyckt om att rita ^^
Maria Björnbom-Öberg

2014-01-07 @ 15:33:02
URL: http://artoflovisa.com
Postat av: Rebecca

Är det promarker du använder? Isåfall, har du något tips för när jag använder det kan jag inte släppa pennan från pappret, om jag gör det och fortsätter rita bredvid så blir det en svag kant, det syns och det stör mig jättemycket. Vet du? :)

Svar: Använder både promarkers och tria och le plume och copic. Prova jobba i flera lager, det brukar kunna tona ut eventuella kanter, kräver lite tålamod och att man inte ger upp efter första lagret. Sen tycker jag lite småkanter här och där gör något, är ju en teckning inte ett foto :)
Maria Björnbom-Öberg

2014-01-08 @ 17:50:44
URL: http://beccacransenhed.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Svar på ofta förekommande frågor:
  • Jag tar tyvärr ej på mig uppdrag från privatpersoner i dagsläget
  • Har du frågor kring pennorna och var dom går att köpa finns info här »

Trackback
In English Please!
bloglovin
instagram.com/bokkei
RSS 2.0