Torsdags comebackWoho! Jag har dator nu igen. Precis allt på datorn var förlorat, men nu har jag iaf en fungerande dator igen.

Kickar igång med denna veckas torsdagstemateckning, var Sofie som valde temat: I min väska. Jag är en sån där tråkig person som inte har så mycket kul i väskan, förvarar mest alla busskvitton där. Har sjuka mängder busskvitton liggandes. Så det fick bli ett av dom som stod modell idag.

Translation.
Woho! I have a computer again. Everything on the computer is gone, but now I have a working computer again.
Kicks off with this week's Thursday theme drawing, was Sofie who chose the theme: In my bag. I am one of those boring person who does not have as much fun in my bag, mostly store all bus receipts there. Has sick amounts of bus receipts lying around in my bag. So one of them got to be a model for me today.


Kommentarer
Postat av: Anna Westin

Åh nej, förlorade du allt eller hade du backup? Jag förlorade ju HELA min blogg för ett tag sen. Det var inte så värst skoj, nu är det bara att spara spara spara.

Kul att du är tillbaka iallafall :)

2012-03-29 @ 18:21:59
URL: http://www.fargstarkt.com
Postat av: Carro

hur kan ett kvitto bli så snyggt? ;) snygg väska också!

2012-03-29 @ 18:49:20
URL: http://badankanskonst.blogg.se/
Postat av: Amanda

du är otrolig!

2012-03-29 @ 19:30:37
URL: http://fukk-tard.soclog.se/
Postat av: Mia

Anna, tyvärr är jag sämst på att ta backup, så var säkert ett år sen jag tog senaste backupen :/ surt. Men är glad att datorn funkar igen iaf...Carro, haha tack ^^Väskan börjar bli lite skamfilad i kanterna men är perfekt storlek på den så den får hänga med...Amanda, åh tack!

2012-03-29 @ 19:48:42
URL: http://bokkei.blogg.se/
Postat av: Matilda

Hej!- Hur länge håller en penna om man målar porträtt. Hur länge håller färgen innan tuschet tar slut?- Hur länge kan man ha en Promarker utan kork/öppen innan den torkar ut och blir torr?- Hur länge tar det för dig ungefär när du ritar ett porträtt? T.ex. det du ritade på Foki för ganska länge sen.- Hur filmar du när du "Time-Lapse painting"? Sitter du hela tiden och målar flera timmar i sträck eller har du kvar kameran på samma ställe och sätter den av och på om du t.ex. vilar/äter/sover imellan?Är supertacksam för svar!

2012-03-29 @ 21:02:23
URL: http://littledays.devote.se
Postat av: Matilda

Föressten, fyra frågor till.- Ungefär hur länge tar det för dig att måla upp en skiss till bilden. Alltså en tunn men ordentlig blyertsskiss innan du börjar färglägga den med markers?- Vilken är din favorit PROMARKER för hud? Har hört att många säger Blush men vilken är din favorit?- Nämn dina 5 bästa PROMARKERS som du använder mest till porträtt.- När du blandar in två färger i varandra har du då en Blender pen eller suddar du in dom i varandra utan en Blender pen?Hoppas verkligen att du svarar, skulle vara guldvärt! :DD

2012-03-29 @ 21:07:43
URL: http://littledays.devote.se
Postat av: Art by Mai

Välkommen tillbaka! :D Försökte att göra en "dagens teckning" jag med, men det varade bara i 2 dagar. Hur får du idéer till dina teckningar varje dag? Ibland står det helt still för mig.

2012-03-29 @ 21:12:55
URL: http://artbymai.blogg.se/
Postat av: Iwy - Creative overload

Det ser verkligen 3D ut, sjukt skickligt! :D

2012-03-29 @ 22:07:22
URL: http://iwy.blogg.se/
Postat av: Iwy - Creative overload

Det ser verkligen 3D ut, sjukt skickligt! :D

2012-03-29 @ 22:29:28
URL: http://iwy.blogg.se/
Postat av: Iwy - Creative overload

Oj råka dubbelskicka.

2012-03-29 @ 22:30:58
Postat av: Malin

Coolt! Det ser verkligen ut som att kvittot ligger ovanpå boken. Grymt.

2012-03-29 @ 22:39:17
URL: http://livetskreativastunder.blogspot.com
Postat av: Anneli

vart tar man vägen om man vill bli tatuerad av dig?

2012-03-29 @ 23:19:06
URL: http://www.inspiringmakeup.blogspot.com
Postat av: Sara

Snyggt Mia! Och vilken Mia-väska (med döskallar å allt) :)själv drunknar jag i kod-kurser (plugg) så min kreativitet känner sig som din buss-biljett typ... ^^

2012-03-30 @ 14:04:08
URL: http://sarawebbredaktor.wordpress.com
Postat av: Gaymasen

Busskvitton, kul. Haha. Jag använder aldrig väska längre. Var beroende av väska förut. Tycker mest det är otympligt att bära runt på ^^

2012-03-31 @ 13:39:16
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Mia

Matilda, o det var verkligen många frågor. Det där med hur länge en penna håller är ju väldigt individuellt, viss använder man ju väldigt ivrigt och andra inte fullt så mycket. Har aldrig testat att lämna dom framme utan kork så har ingen aning om hur lång tid det tar.

Tidsmässigt brukar ett porträtt landa på mellan sex upp mot tjugio timmar, av den tiden brukar grundskissen ta runt en till två timmar ungefär. Har en webcam riggad och så spelar jag in de stunder jag målar, brukar sällan göra klart en teckning i ett svep, brukar ta några dagar. Jag använder inte blendern alls, tycker det är smidigare att blenda ihop färgerna med varandra direkt, men det kommer jag berätta mer om i ett videoinlägg sen.

Ang dina frågor om hudfärg och pennorna har jag ett inlägg om det här; http://bokkei.blogg.se/2011/january/den-perfekta-hudfargen.html

Hoppas det var till någon hjälp! :)Iwy, haha dubbelt så mycket tack!Malin, tack! ^^Anneli, jag håller till i Östersund men i dagsläget tar jag tyvärr inte på mig fler bokningar då vi flyttar om ett halvår och är fullbokad tills dess...Sara, ja en riktig Mia-väska ^^ Hittade den i en affär i Las Vegas och var tvungen att ha den! Naaw, huvva det tar så mycket på energin då man pluggar, du ska se att kreativen kommer tillbaka med råge sen då du får tid och ork att släppa fram den :)Gaymasen, jo är rätt otympligt med väska, den är oftast ivägen, men jag har så dåligt med fickor på mina kläder och envisas med att ta med mig datorn, kameran, mobil, plånbok och så klart måste jag ju släpa med mig hundra busskvitton överallt så oftast är jag så illa tvungen att dra med mig väskan ^^

2012-03-31 @ 18:13:04
URL: http://bokkei.blogg.se/
Postat av: MiaMatilda, o det var verkligen många frågor. Det där med hur länge en penna håller är ju väldigt individuellt, viss använder man ju väldigt ivrigt och andra inte fullt så mycket. Har aldrig testat att lämna dom framme utan kork så har ingen aning om hur lång tid det tar.

Tidsmässigt brukar ett porträtt landa på mellan sex upp mot tjugio timmar, av den tiden brukar grundskissen ta runt en till två timmar ungefär. Har en webcam riggad och så spelar jag in de stunder jag målar, brukar sällan göra klart en teckning i ett svep, brukar ta några dagar. Jag använder inte blendern alls, tycker det är smidigare att blenda ihop färgerna med varandra direkt, men det kommer jag berätta mer om i ett videoinlägg sen.

Ang dina frågor om hudfärg och pennorna har jag ett inlägg om det här; http://bokkei.blogg.se/2011/january/den-perfekta-hudfargen.html

Hoppas det var till någon hjälp! :)Mai, Tack! Ah ja det kan vara lite knivigt att komma på vad man ska teckna. Men jag brukar bara teckna det som faller mig in även om det känns ologiskt. Som ser jag en fin vinkork så kan jag teckna av den bara för att den råkar ligga närmast. Sen tecknar ju inte jag fullt varje dag, får jag ingen tid eller inspiration så är det helt ok att sitta och äta godis istället ;)Iwy, haha dubbelt så mycket tack!Malin, tack! ^^Anneli, jag håller till i Östersund men i dagsläget tar jag tyvärr inte på mig fler bokningar då vi flyttar om ett halvår och är fullbokad tills dess...Sara, ja en riktig Mia-väska ^^ Hittade den i en affär i Las Vegas och var tvungen att ha den! Naaw, huvva det tar så mycket på energin då man pluggar, du ska se att kreativen kommer tillbaka med råge sen då du får tid och ork att släppa fram den :)Gaymasen, jo är rätt otympligt med väska, den är oftast ivägen, men jag har så dåligt med fickor på mina kläder och envisas med att ta med mig datorn, kameran, mobil, plånbok och så klart måste jag ju släpa med mig hundra busskvitton överallt så oftast är jag så illa tvungen att dra med mig väskan ^^

2012-03-31 @ 18:17:32
URL: http://bokkei.blogg.se/
Postat av: ulrika

jag diggar verkligen din blogg!jag har varit med om att hårddisken gått i graven x antal ggr. Så nu har jag fixat en passport hårddisk och satt i system att lägga över alla viktiga saker på den minst en gång i månaden.Du borde prova det ;)

2012-04-02 @ 19:37:26
URL: http://ullizen.blogg.se/
Postat av: Mia

Ulrika, tack så mycket glad jag blir att du gillar den! Min kille har fixat nu så det tas backup på min dator minst en gång per dag automatiskt då jag kopplar upp på det trådlösa nätverket hemma så jag inte ens behöver tänka på att försöka komma ihåg att ta backup själv. Väldigt smidigt och bra :)

2012-04-03 @ 21:24:31
URL: http://bokkei.blogg.se/
Postat av: Diman Dilir

Hej :)

Jag heter Diman och bloggar på dimandilir.blogspot.com . Jag är en kreativ tjej med stora drömmar. Min högsta dröm är att ha en webbshop och sälja plagg med mina egna tryck på. Så nu har jag fått chansen att gå ett steg närmare min dröm. Jag kommit med i universalpixel´s tävling, där man ska designa en egen tryck/plagg. Jag är en av finalisterna och behöver all hjälp jag kan få, för att vinna, för att gå ett steg närmare min dröm. Så jag undrar och hoppas att du kan göra ett inlägg och be alla kreativa människor därute att hjälpa lilla mig att gå ett steg närmare min dröm. Det hade betytt så mycket, ett enda like=röst kan förändra så mycket. Jag tror du förstår vad jag menar, här är länk till min tryck/t-shirt: http://www.universalpixel.se/rosta-pa-designs/unisex-with-style-harry-styles-1?XBLG18808=9d21cfbc400fe1479ef12bbf01d014f2Jag hoppas innerligt att du hjälper mig. Ha det så himla fint, massor med kramar. Diman Dilir

2012-04-12 @ 22:22:44
URL: http://dimandilir.blogspot.com
Postat av: anonym

hej =) i några bilder var det en djur mössa . Vart kommer den ifrån ? går den att köpa någonstans?

2012-04-19 @ 18:00:38
Postat av: Mia

anonym, vilken av dom menar du? den som är en katt, en husky eller krokodilen?

2012-04-19 @ 18:16:36
URL: http://bokkei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Svar på ofta förekommande frågor:
  • Jag tar tyvärr ej på mig uppdrag från privatpersoner i dagsläget
  • Har du frågor kring pennorna och var dom går att köpa finns info här »

Trackback
In English Please!
bloglovin
instagram.com/bokkei
RSS 2.0