Lördag


Kommentarer
Postat av: susan

så fint det blir,

ha en skön kväll!! kram, susan :)

2012-06-09 @ 18:37:50
Postat av: Lilladockan

du är så himla duktig, gillar så mycket att se dina teckningar i dina mini-block :)

2012-06-09 @ 19:37:21
URL: http://denlilladockan.blogg.se/
Postat av: Annika

Vad du är inspirerande! :D

2012-06-10 @ 02:20:08
Postat av: olivia

du är så sinnessjukt duktig! tatuerar du också?

2012-06-10 @ 14:48:52
URL: http://olimyte.tumblr.com
Postat av: Mia

Susan, tackar, har vart en nice helg överlag ^^får önska dig detsamma!Lilladockan, men taaack! känns lite tråkigt att alla bilder sitter fast i ett block men samtidigt så kan man ju släppa lite prestationsångest för dte är ju bara små bilder i ett block, inget som ska monteras eller hängas på en vägg ^^Annika, kul att man kan inspirera!Olivia, danke, jo jo jag tatuerar, men inte så länge till. Blir en arbetspaus för mig på obestämd tid då vi drar till Japan...

2012-06-10 @ 18:18:21
URL: http://bokkei.blogg.se/
Postat av: vild

Blir så sugen och inspirerad att försöka mig på lite "analogt" ritande, var såå så många år sedan. Har du någonstans möjligen någonform av "guide" eller tips hur man bäst målar med färgpennor? Jag hatar att ge upp halvvägs!

Svar: Jag har ingen guide uppe. Har småbörjat spela in lite tutorials som jag ska slänga upp på youtube, men det är enbart inriktat på markers än så länge. Skulle det finnas intresse av en videoguide ang "vanliga" färgpennor med? Vad är det du skulle vilja fanns med då? Vet inte riktigt vart man skulle börja, är det själva skuggteknikerna eller hur man kan kombinera färger eller texturer eller?
Maria Björnbom-Öberg

2012-07-08 @ 17:38:29
URL: http://vildonfire.tumblr.com/
Postat av: vild

*adds*
Letar efter färgpennor som sagt, har du någon åsikt om märken? Är Faber Castell only way to go, eller finns det andra du anser är dugliga? Hur många behöver man? 24, 36, 64, 120 eller vad det kan tänkas finnas :)

Svar: Jag gillar Faber Castell men jag har inte provat så många olika märken då det kommer till akvarellpennor. Finns ju både studiekvalitet och artistkvalitet. Studiekvalitet är lite billigare, men jag tror de ska vara bra de med. Då jag köpte mina köpte jag dom mest för att jag inte kunde stå emot den stora blanka boxen med alla fina färger i, har inte använt akvarellpennor så jättemycket innan. Använder ju långt ifrån alla. Beror ju lite på vad man brukar använda sig av för färgpalett...
Maria Björnbom-Öberg

2012-07-09 @ 12:51:55
URL: http://vildonfire.tumblr.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Svar på ofta förekommande frågor:
  • Jag tar tyvärr ej på mig uppdrag från privatpersoner i dagsläget
  • Har du frågor kring pennorna och var dom går att köpa finns info här »

Trackback
In English Please!
bloglovin
instagram.com/bokkei
RSS 2.0