Gäller att passa på


Är ledig från jobbet idag så jag passar på att rita lite under de få timmar med dagsljus som man får. Har helt tappat räkningen på ungefär hur länge jag hållit på med den här teckningen sammanlagt nu. Har 2,69 GB film inspelad iaf.

Translation.
I'm home from work today so I take the opportunity to draw a bit during the few hours of daylight that I get. Have completely lost count of approximately how long I been doing this drawing. Has 2.69 GB of movie recorded.


Kommentarer
Postat av: Ingela

Funderar på vem/vilka du ritar.. om det är verkliga personer eller påhittade. Den till höger är iaf väldigt lik stephen baldwin.. tycker jag.

Du är i vilket fall superduktig!

2012-01-23 @ 15:59:09
URL: http://starish.blogg.se/
Postat av: Ingela

Jag har tydligen svårt med vänster och höger.. ;) jag menade ansiktet till vänster såklart!

2012-01-23 @ 16:59:08
URL: http://starish.blogg.se/
Postat av: Eva

Du är så sjukt duktig! Blir lika avis varje gång =). Jag fick ett set med triamarkers i julklapp men får inte alls kläm på dom. Flyter ut och krånglar (kanske dåligt papper förvisso). Har du tid får du jättegärna göra en liten tutorial hur man smidigt använder triamarkers. Gärna hur man målar realistisk hud, vilka pennor du använder och i vilken ordning. Rena djungeln ju =). Tack för en inspirerande blogg.

2012-01-23 @ 17:44:33
URL: http://evokenivo.blogg.se/
Postat av: Nanna

blir alltid helt andlös här inne hos dig, du var så fantastiskt duktig när jag hittade till dig, jag trodde inte du eller någon kunde bli bättre men ändå bevisar du att jag hade fel hela tiden, kul att se att du utvecklas du med, trots att du redan är så duktig :D

2012-01-23 @ 20:43:16
URL: http://nannapyssling.wordpress.com
Postat av: Annster

Blir alltid lika imponerad när jag klickar mig hit. Aldrig varit med om någon som ritar så bra som dig. Du kopierar verkligheten i detalj, likt en kamera fångar ögonblicket på ett foto. Kan inte se att du gör en enda miss :)

2012-01-23 @ 21:17:47
URL: http://annster.se
Postat av: Mia

Ingela, haha jag har själv rätt svårt för det där med höger och vänster ibland ^^ Är Brett Domino TrioEva, är tänkt att det ska komma tutorials, går lite segt bara ^^ men förhoppningsvis ska jag få ut den första inom en månad om allt går vägen. Så håll utkik i bloggen :)Nanna, åh tack, vad glad jag blir ibland undrar jag själv om jag utvecklas elle rom jag bara står och stampar på samma ställe så jag uppskattar att höra det!Annster, tack, hehe är duktig på att dölja missarna dock. Är rätt många men jag brukar fortsätta ändå och hoppas att ingen sitter och jämför originalbilden med teckningen ;)

2012-01-23 @ 23:15:20
URL: http://bokkei.blogg.se/
Postat av: resumes

You are quite talented drawer as I can see form these portraits!

2012-01-26 @ 10:38:26
URL: http://perfectresume.org/blog
Postat av: CJ

Alltså, du är ju så begåvad att man dör!

2012-02-03 @ 12:58:34
URL: http://cjs.blogg.se/
Postat av: Mia

Tack CJ!

2012-02-06 @ 18:35:04
URL: http://bokkei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Svar på ofta förekommande frågor:
  • Jag tar tyvärr ej på mig uppdrag från privatpersoner i dagsläget
  • Har du frågor kring pennorna och var dom går att köpa finns info här »

Trackback
In English Please!
bloglovin
instagram.com/bokkei
RSS 2.0