Nytt blockIdag hittade jag ett nytt moleskine-block på stan. Som du kan se är det här lite större och känns inte lika fladdrigt och pluttigt som det gamla.
Om du råkar bo i Östersundstrakten så finns det massa olika storlekar och varianter av moleskine nere i källarvåningen på Kärnan.

Har inte bestämt mig om det ska tillägnas nästa dagensbildprojekt eller bara för att öva i.

På senaste tiden har jag blivit mer och mer sugen på att lära mig teckna karikatyrer. Men är alltid lite läskigt att ge sig in på något man inte behärskar. Jag blir lätt trygg i det jag kan och lite smårädd för att ge mig in på okänd mark. För två år sen var ju det här med markers helt nytt för mig och det fastnade jag ju för så är jätteglad att jag testade, någon gång måste man ju våga släppa lite på sin kontroll för att hitta nya roliga väga.
Så det lutar kanske mot att det nya blocket ska få bli ett övningsblock för karikatyrer.

Translation.
Today I bought a new moleskine. This one is a bit larger and does not feel as flabby and tiny as the old one.
If you happen to live in the Östersund area, there are lots of different sizes and styles of moleskine down in the basement of Kärnan.

Have not decided if it is dedicated to the next daily drawing projects or just to practice in.
Recently I have become more and more eager to learn draw caricatures. But is always a bit scary to embark on something you do not understand. I easily become confident in what I can and then scared to go into unknown territory. Two years ago was this with markers completely new to me and I got stuck with that and I'm so is very happy that I tried them, at some point I just have to dare to let go of a bit of control to find new fun roads.
So perhaps it leans towards the new book should be made a practice block for caricatures.
Kommentarer
Postat av: Bianca

Karikatyrer är väldigt roligt så jag hoppas på det (och att vi läsare får se).

2011-03-28 @ 19:46:11
URL: http://www.therabbithole.se/
Postat av: kolakatten

det är alltid lätt att liksom "fastna" med att bara göra en sak, och som du säger att det är lite läskigt att prova något man inte gjort innan. jag försöker alltid göra något nytt, men det går inte alltid så bra:P

2011-03-28 @ 20:34:52
URL: http://kolakatt.blogg.se/
Postat av: Mia

Bianca, får se om jag vågar visa något i bloggen ;)Kolakatten, ja det är ju så. Men gäller ju att våga prova något nytt också för att utvecklas, får bli lite fel på vägen ibland :)

2011-03-29 @ 16:08:02
URL: http://bokkei.blogg.se/
Postat av: Cicci

Herregud kvinna. Kan man rita och måla så extremt jävla jättesnyggt och verkligt som du kan så kan man fasen allt. Karikatyrer kommer inte vara något problem för dig. Hoppas på att få se smakprov på det när du väl testat.

Jag hejar på dig :)

Kram

2011-04-01 @ 20:44:08
URL: http://howdowegetsomean.blogg.se/
Postat av: Mammabea

Men för i helvete!! Ditt tecknande är bland de mest facinerande jag någonsin sett! Du skapar magi, du ÄR magi!!! Rysningar i hela kroppen!

2011-04-04 @ 05:56:37
URL: http://mammabea.se
Postat av: Mia

Cissi, haha tack vad rar du är! Jag hoppas få grepp på det, har faktiskt börjat skissa i boken, men vågar inte visa upp något innan jag får till något som jag kan känna mig någorlunda stolt över ^^Mammabea, oj tack så jättemycket! Vad generad jag blev nu, vet inet riktigt vad jag ska skriva som svar... haha

2011-04-04 @ 19:07:05
URL: http://bokkei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Svar på ofta förekommande frågor:
  • Jag tar tyvärr ej på mig uppdrag från privatpersoner i dagsläget
  • Har du frågor kring pennorna och var dom går att köpa finns info här »

Trackback
In English Please!
bloglovin
instagram.com/bokkei
RSS 2.0