Vädersnack.Har suttit och svettats i bilen hela vägen till stugan, lagom tills vi kom fram försvann solen och det började spöregna istället. På GIF'en ser det ut som vi har jordbävning också, men riktigt så illa är det inte.

Innan jag lämnade stan ritade jag en snutt på teckningen, har med mig ritprylar till stugan den här gången, perfekt de dagar som är så här.Translation.
Have been sweating in the car all the way cause of the hot weather, just in time when we reached the cottage sun disappeared and it began to pour rain instead. On the GIF it looks like we have earthquakes too, but not really so bad.
Before I left town, I drew alittle on the drawing, have taken with me my drawing stuff to the cabin this time, perfect days like this...

Kommentarer
Postat av: Gaymasen

Haha erkänn att det var en jordbävning också. ;)Och heeej förresten! Jag har så sjukt mycket att göra hela tiden så har inte hunnit skriva och tacka dig, än. Har skrivit upp det i mobilen men aldrig fått tummen ur. Vill tusen gånger om tacka för teckningen! Pussen tog med den när han kom upp till Leksand förra veckan. Så himlans fin. Ska rama in den när jag kommer hem. Men du. Jag vill JÄTTEGÄRNA betala åtminstone portot. Du hade lagt ner både mycket tid och pengar på detta (och tack för det söta brevet!). Så skicka ett mail med dina kontouppgifter så överför jag. :)Och apropå Walkie-Talkies du kommenterade om. När jag var liten drömde jag om att jag ville bo nära en granne som Barnen I Bullerbyn. Så vi kunde ha pappersmuggar och tråd och sen prata via dem. Fatta va' fränt?! Haha. ;)Hoppas du njuter av sommaren. :) Kram

2011-07-20 @ 18:28:04
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Sara Ahonen

Jättefint som vanligt! Du är otroligt duktig! :) Härligt med sommarregn men snart vill vi ha sol! ;)

2011-07-20 @ 21:12:44
URL: http://www.saraahonen.blogspot.com
Postat av: Ellen

Vilken fin bild :)

Mysig regnbild. hur gjorde du det där??

2011-07-20 @ 23:33:40
URL: http://bibelaventyr.blogspot.com/
Postat av: Maja

Fan va fin bild :D

2011-07-21 @ 08:34:18
URL: http://ameera.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Svar på ofta förekommande frågor:
  • Jag tar tyvärr ej på mig uppdrag från privatpersoner i dagsläget
  • Har du frågor kring pennorna och var dom går att köpa finns info här »

Trackback
In English Please!
bloglovin
instagram.com/bokkei
RSS 2.0