Semester dag 1.

 Semesterns första dag har spenderats i min sommarstuga. Eftersom Arvika gick i konkurs och jag inte fick se Aphex Twin så bestämde vi oss för att renovera i stugan istället. Så idag har vi handlat upp våran festivalkassa på Fresks och Jula. Sen åkte vi till stugan och attackerade väggarna i ena sovrummet.

Hittade tapeter som kanske min morfarsmor varit med och valt en gång i tiden under de tapeter vi rev ner nu.


 

Eftersom stugan är pytte pytteliten så är det kaos just nu och vi upptäckte att vi har ingenstans att sova så sitter vi i bilen på väg hem till stan igen för att sova några timmar, tillbaka tidigt morgon och sandpappra och måla.

Fatta vad mycket vuxenpoäng jag kommer samla den här semestern.


Translation.

Vacations first day was spent in my summer cottage. Since Arvika went bankrupt and we will not see Aphex Twin we decided to renovate the cottage instead. So today we have used up our festival cash on paint and sandpaper, and instead attacked the walls in one of the bedrooms.

Since the house is very tiny it is chaos there right now and we discovered that we have nowhere to sleep so right now we are sitting in the car on the way back to town again to sleep a few hours, back early tomorrow and keep renovating.

I will cash in a lot of grown up points this vacation!


Kommentarer
Postat av: Maja

Kul!!

2011-07-12 @ 06:35:21
URL: http://ameera.nu
Postat av: smäm

Inte helt olik min semester som spenderades med mycket slipning, spackling och målning. Lycka till :)

2011-07-12 @ 19:47:30
URL: http://smam.blogg.se/
Postat av: Sara Ahonen

Mysigt att ha en stuga! :) Kul med lite renovering! :) Och är det en liten stuga så blir det ju ett lagom semesterprojekt.

2011-07-12 @ 22:16:48
URL: http://www.saraahonen.blogspot.com
Postat av: Emma Andersson

Måste vara kul att ha ett sånt ställe att kunna fixa o dona med :) Hur går det med dina vackra små fjärilar föresten? :)

2011-07-15 @ 14:20:22
URL: http://artery.blogg.se/
Postat av: Mille

vrf bloggar du typ aldrig längre?

2011-07-15 @ 21:29:18
URL: http://millesh.devote.se
Postat av: Mia

Maja, ja det är väldigt kul att fixa och dina!smäm, det är nog the semester to have right now :)Sara, ja den är så där lagom stor att sätta tänderna i...Emme, ja det är roligt och väldigt rogivande att fly iväg dit. Mina fjärilar har haft sin säsong, så de har somnat in, den sista dog för bara någon dag sen. Tyvärr blev det inga ägg lagda...Mille, aldrig är nog att ta i. Men anledningen att jag bloggar mer sällan är för att jag inte haft så mycket att uppdatera med och den senaste veckan har jag från att jag vaknat tills jag däckat på kvällen renoverat min stuga, har varken funnits tid eller ork att blogga. Jag lovar att skrev jag om allt jag gör så skulle min blogg bli en av de tråkigaste på nätet.

2011-07-18 @ 00:04:05
URL: http://bokkei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Svar på ofta förekommande frågor:
  • Jag tar tyvärr ej på mig uppdrag från privatpersoner i dagsläget
  • Har du frågor kring pennorna och var dom går att köpa finns info här »

Trackback
In English Please!
bloglovin
instagram.com/bokkei
RSS 2.0