Jag och Julian Assange


Det går framåt. Annicat lyckades gissa att det är söta Mitsukai jag ritar av. Ovan ser ni henen som en zombie innan jag hunnit få dit ögonen ordentligt.Idag besökte jag Axel på salongen och hon passade på att klippa, bleka och färga mitt hår. yay för Axel ♥ Nu är det snart så ljust det kan bli. Snart så ser jag ut som Julian Assange på huvudet.Translation.
Annicat managed to guess that it's cute Mitsukai I'm drawing. Today I visited Axel at the salon and she took the opportunity to cut, bleach and dye my hair. yay for Axel ♥ Now it is almost as bright as it gets. Soon, I look like Julian Assange on my head.

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag tänkte bara slänga in en önskan, så om du skulle ha tid och lust vill jag gärna se i ett lite långsammare tempo hur du målar hud och med vilka färger du oftast använder. Jag har så svårt att få till det där släta och "fadeade" resultatet.

=)

2011-01-12 @ 22:57:55
Postat av: Elin

Till vilken frisör går du? :)

Postat av: Mia

Malin, håller på med en slags tutorial nu så det kommer...Elin, går till världens bästa Alexandra på Salong Surprise. Ligger i samma hus som översta hamngatanbutiken ^^

2011-01-12 @ 23:29:53
URL: http://bokkei.blogg.se/
Postat av: Annicat

Följer hennes blogg så nog kände jag igen det där söta ansiktet minsann:)Jag tycker du passar jättebra i blont. Ska det bli ännu ljusare?

2011-01-13 @ 01:12:03
URL: http://mangaandart.blogg.se/
Postat av: Mia

Annicat, Tack! Är ju egentligen blond i grunden, dock en mörkare blond och lite så där råttfärgat. Har varit rödhårig och orangehårig sen jag gick på gymnasiet dock. Jag tror jag och Axel siktar på vitt hår nu ^^ haha. Får se vad det blir...

2011-01-13 @ 16:07:44
URL: http://bokkei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Svar på ofta förekommande frågor:
  • Jag tar tyvärr ej på mig uppdrag från privatpersoner i dagsläget
  • Har du frågor kring pennorna och var dom går att köpa finns info här »

Trackback
In English Please!
bloglovin
instagram.com/bokkei
RSS 2.0