Rotat fram oljefärgerna igen
Här får ni en liten tjuvkik på oljemålningen jag påbörjat, var ett tag sen jag målade olja nu. Antar att de flesta som läser min blogg associerar mig mer markers eller möjligtvis akvarell. Men innan jag startade bloggen målade jag mest olja och det var nog det jag själv tyckte att jag behärskade. Nu känner jag mig lite rostig i fingrarna och en aning osäker. Men det är sjukt kul ändå.Translation.
Here you get a little peek at the oil painting I started, been a while since I painted with oils now. Assuming that most people who read my blog associate me more with markers or possibly watercolor. But before I started the blog I mostly painted with oil and it was probably what I felt most secure in. Now I feel a bit rusty and a bit insecure. But it is still fun.


Kommentarer
Postat av: marianne

hej! undrade bara om du har något bra/särskilt tips när du målar med olja? eller tips som du vet om rent generellt, för jag är sjukt sugen på att måla med olja men är lite feg! =)

2011-04-04 @ 18:44:13
URL: http://fuzzygarden.blogg.se/
Postat av: Isabell

Olja har jag velat prova många gånger men inte vågat riktigt, har ett litet set men inte använt det än tyvärr. :p Men du är ju sjukt duktig som vanligt! :)

2011-04-04 @ 18:45:43
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: TIDSTJUVEN

Oljefärg måste jag också absolut testa någon gång. Men det ser så svårt ut!

2011-04-04 @ 19:01:58
URL: http://tidstjuven.blogg.se/
Postat av: Mia

Marianne, oj vet inte riktigt, ska klura på det och skriva om jag kommer på något på vägen! Ett tips är ju iaf att inte fega, är bara färg så man behöver inte vara rädd. Får du chansen att testa så testa och gå loss utan att känna att du absolut måste få till det perfekt första gångerna :)Isabell, kläm fram lite färg och kör på tycker jag :) Är skitkul att hålla på med!Tidstjuven, är nog många som får för sig att olja är lite svårare än det är egentligen för att det känns lite "finare" och blir då lite rädda för att testa...

2011-04-04 @ 19:26:15
URL: http://bokkei.blogg.se/
Postat av: ronja

hej mia^^

va in på www.gossips.se å såg att dom skrivit om dig, hihi kul! din blogg må ju ha ganska många läsare nu? :)

älskar dina målningar, teckningar, och dina tatueringar^^

ska boka tid hos dig så fort ja kommer hem från London!

kram!

2011-04-04 @ 20:32:16
URL: http://ronjabagling.blogg.se/
Postat av: Klara

Vad använder du för pennor till t.ex "dagens teckning" och så? :) Kan du svara i ett inlägg så man får se bilder? :)

2011-04-04 @ 20:42:27
Postat av: Gaymasen

Jag vet knappt skillnaden men snyggt är det. Haha. Och jag hoppas att det är okej att jag lägger upp teckningen på bloggen sen? Har ju varit så förväntansfull över bilden ett tag nu, haha. Tänkte hålla det lite hemligt för läsarna men det dräller in med kommentarer och mail typ "HALLÅÅÅÅ märker du inte att Bokkei tecknar dig eller?!?!!" Haha.Och du låter som mig när det kommer till cravings (gällande popcornen). Typiskt något jag skulle ha kunnat göra. Haha. Jag blev dock lite besviken. Alldeles för mycket pulversmak. Nej, jag håller mig till redigt extrasaltat smör och extra salt uppepå. Yum ;)

2011-04-04 @ 21:09:39
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Simon Borin

Du är verkligen fantastiskt duktig. Det finns inga andra ord. Helt fantastisk!

2011-04-05 @ 01:52:00
URL: http://simonborin.blogg.se/
Postat av: kolakatten

önskade att jag hade en hel låda full med färgerX3

tavlan blir jättefin:D

2011-04-05 @ 07:21:38
URL: http://kolakatt.blogg.se/
Postat av: Mia

Ronja, du är väkommen till studion då du är i krokarna :)Klara, det är inga specielle pennor, tar dte som finns i krokarna för tillfället, ligger det en kolkrita bredvid tar jag den, ligger det en kulspetspenna tar jag den osv...Gaymasen, hahaha på ce internetz är det svårt att ha hemligheter... tycker du om teckningen så är det klart du får lägga upp den precis vart du vill :)

Sant, riktigt smör funkar alltid bäst! haha du anar inte hur besviken du hade blivit om du hade provat vissa andra av smakerna. Pulvrig jalapeno är ingen höjdare på popcorn :(Simon, tack så jätte jättemycket vad rar du är!Kolakatten, danke, är många tuber i min låda mest för att jag är lite för svag för att få upp vissa så då köper jag nya.. så är många dubletter av färger..haha

2011-04-05 @ 08:31:46
URL: http://bokkei.blogg.se/
Postat av: Minto

Du är ju jätteduktig! bilden kommer bli hur bra som helst :)

2011-04-05 @ 11:26:25
URL: http://blogg.veckorevyn.com/minto/
Postat av: Marie

Jaa! Fortsätt med oljefärger :D

2011-04-05 @ 12:28:52
URL: http://mariielinde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Svar på ofta förekommande frågor:
  • Jag tar tyvärr ej på mig uppdrag från privatpersoner i dagsläget
  • Har du frågor kring pennorna och var dom går att köpa finns info här »

Trackback
In English Please!
bloglovin
instagram.com/bokkei
RSS 2.0