Vad är det för vit penna?


Har fått en bunt frågor om vad det är för magisk vit penna jag använder. Det är en helt vanlig vit gelpenna. Funkat troligtvis med vilken täckande vit penna som helst. jag tog den här eftersom jag hade den liggandes hemma. Förut har jag lämnat vita blänk i ögonen. Men lat som jag blivit så har jag börjat använda en vit penna att bygga upp gläns med. Enklare och blir dessutom mycket stiligare.

 

Quick translation.

Got a bunch of questions about what kind of white pen I'm using. It is actually an ordinary white gelpenna. Probably worked with any kind of white pencil. I took this because I had it lying at home. Previously, I have left the areas that are supposed to be white empty. But lazy as I have been so I started to use a white pencil to build up the hi-lights instead. Easier and it also looks much better.


Kommentarer
Postat av: Novembersara.

SV; HAHA! Ja, han är en RIKTIG turgubbe!

2010-09-06 @ 17:19:57
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: Veronica Strandberg

Denna penna gör livet enklare att leva!!! :)

2010-09-06 @ 20:50:17
URL: http://www.veronicastrandberg.se/blogg
Postat av: bitte

Hej skulle du vilja va snäll och gå in på den här länkenhttp://nelly.com/newProducts.asp?qNavigation=&qNavigationId=4&navName=senast-inkommet-man&genderName=klder-fr-kvinnor&query=&campaignpage=campaign_template_id_66&language_id=1&urltype=rewritten&keep=nyheterOch rösta på den tjej det står Linda Anderson på.

Skulle bli väldigt väldigt glad ifall du vill hjälpa mig.Kram

2010-09-06 @ 22:15:55
URL: http://www.lovemercury.se
Postat av: Emmelie

Aha där ser man, smart att kunna använda den till blänken i ögonen, tidigare har man ju haft panik över om man råkar måla för mycket så de vita partierna inte blir bra.Men är fortfarande nyfiken på vilja nyanser du använder när du målar hud i ansikten, med tria markers. Beställde hem ett gäng pennor här om dagen men ingen dög till skuggningar eller grund i ansikte stor besvikelse.. Hittar inte riktmärken någonstans om vilka färgnyanser man bör hålla sig till heller :/

2010-09-07 @ 20:01:54
Postat av: Dina

Vad smidigt! Vet du om den vita pennan ser knäpp ut om man målar på blyerts eller akvarell-bilder?

2010-09-09 @ 14:36:30
URL: http://funnylittlefrogs.blogg.se/
Postat av: Mia

Veronica, so true :)Emmelie, kommer tutorials ang markers framöver. Vilka nyanser var det du fick hem då?Dina, väldigt smidigt och bra. Vet inte hur det funkar på blyerts och akvarell dock. Ritar nästan aldrig med blyerts och på akvarell brukar jag maskera de områden jag vill ha vita. Finns vit akvarellfärg dock. Vet inte hur pass täckande den är för jag har aldrig provat sån. Men kan vara värt ett försök? :)

2010-09-09 @ 20:50:49
URL: http://bokkei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Svar på ofta förekommande frågor:
  • Jag tar tyvärr ej på mig uppdrag från privatpersoner i dagsläget
  • Har du frågor kring pennorna och var dom går att köpa finns info här »

Trackback
In English Please!
bloglovin
instagram.com/bokkei
RSS 2.0