Bye bye a while

Nu håller jag på att packar, om några timmar lämnar jag Östersund och siktar på Berlin.
Under tiden jag är borta kan ni få gissa vem jag har börjat rita av den här gången ^^
Lyckades tappa blocket i golvet så blev en rätt skrynklig teckning. Den får ligga i press tills jag kommer hem igen så jag kan börja färglägga den då.
Vi syns igen i början av nästa vecka!

Vad är det för vit penna?


Har fått en bunt frågor om vad det är för magisk vit penna jag använder. Det är en helt vanlig vit gelpenna. Funkat troligtvis med vilken täckande vit penna som helst. jag tog den här eftersom jag hade den liggandes hemma. Förut har jag lämnat vita blänk i ögonen. Men lat som jag blivit så har jag börjat använda en vit penna att bygga upp gläns med. Enklare och blir dessutom mycket stiligare.

 

Quick translation.

Got a bunch of questions about what kind of white pen I'm using. It is actually an ordinary white gelpenna. Probably worked with any kind of white pencil. I took this because I had it lying at home. Previously, I have left the areas that are supposed to be white empty. But lazy as I have been so I started to use a white pencil to build up the hi-lights instead. Easier and it also looks much better.


Old MacTiny had a farm, E-I-E-I-O

and on her farm she had a...

Material; Tria- & Pro- markers a3 markerpapper
Alla små bilder är som vanligt klickbara.Då var den klar. Tina och jag har varit kompisar sen vi var små knattar som lekte i sandlådan. Har haft så sjukt många roliga stunder med henne. Skrattar fortfarande så jag nästan kissar på mig då jag tänker på allt dumt vi gjort.

Löve ya Tiny!
Tack för att du är en awesome vän ♥


Quick translation.

Finished! Tina and I have been friends since we were little toddlers who were playing in the sandbox. I have had so many crazy funny moments with her. Still laughing as I almost pee myself when I think of everything stupid we've done.

Material; Tria- & Pro- markers on a3 markerpaper
all small pictures are klickable to get bigger pictures

 


Blanc

Lyckats rita färdigt Tina nu. Jag är kär i min vita penna. Måste köpa fler att testa...

Ska bara lyckas peta till bilderna från kameran på den färdiga teckningen så dom funkar att ladda upp. Under tiden får du kika på fler bilder från arbetets gång.Quick translation.

The drawing is finished! I am just going to upload the pictures from the camera...

KABOOM, baby!


Som vanligt då jag är ensam hemma får jag för mig att jag ska bunkra upp mat för att överleva. Den här gången kom jag hem med. Marängsviss, chokladpudding, glass, saltlakritsströssel, saltlakritstopping och en R2D2 nyckelring.
Det där med att vuxenhandla har inte riktigt tagit sig in i mina rutiner.

Toppingen var btw awesome!


Nu ska jag sätta mig och fortsätta rita på Tiny. Har en gnutta beslutsångest över hur jag ska fortsätta med den men tror jag kanske har bestämt mig helt säkert nu. Möjligtvis


Quick translation.

As usual when I am alone at home I think I have to stock up in order to survive. This time, I came home from teh supermarket with chocolate pudding, ice cream, sprinkles, icecreamtopping and a R2D2 keychain.

Grownup shopping is not my thing.


Now it's time to continue drawing on my drawing. Have had a bit of d
ecision anxiety over how to proceed with the drawing, but think I maybe have made up my mind completely now. Possibly.

 


RSS 2.0