snabb update

Of cpurse gissade ni rätt ^^Är Foki som blir avtecknad den här gången. Hinne rinte skriva så mycket mer, nu ska jag fortsätta rita igen medans jag har lite flyt ^^
Translation.
Yes it is Foki ^^

rita sudda rita sudda

Kan du gissa vem det blir nu?Ser du nu då?

(omg vad mina händer ser gamla och skrynkliga ut :/ )
Nuuuu?Translation.
Can you guess who it is supposed to be?

Moa MurderessSå här blev bilden. Moa från bloggen EpicFaiil.
Tria- and Pro-markers på markerpapper.

Nu är jag pepp på att börja på nästa teckning. Har redan hittat ett foto som jag blev sugen att utgå ifrån. Ska sätta mig och skissa upp nu

Translation.

Here it is, Moa from the blog EpicFaiil.
Tria- and Pro-markers on markerpaper.

FotoalbumMitt i våran lägenhet finns en liten hall. Där hade jag lyckats tränga in mitt sminkbord och min gigantiska röda sminkförvaring.  

Såg ut ungefär så här som på bilderna nedan. Lyckades inte hitta några klockrena bilder på hur det såg ut.Lagom till helgen fick vi ett ryck och möblerade om, hallen fick bli ett minigalleri. Det som tog längst tid var att få ordning på vilka bilder vi ville börja med och sitta och beskära och passa in i alla ramar.Men då alla bilder väl var inramade så var det bara att spika upp allt. Testade att lägga ut allt på golvet för att se ungefär hur man kunde passa ihop dom innan så det var smidigt att få upp allt sen.Tanken är att vi ska fylla på hela väggarna med fler bilder sen ända ner till golvet. Som ett fotoalbum på väggen.
Känns bra att kunna röra sig i hallen utan att vara rädd att riva ner någon parfymflaska i golvet och jag blir sjukt glad av att titta på alla foton från fina stunder. ♥


Translation.

In the middle of our apartment is a small hallway. There I had my dressing table and my giant red makeup storage.
Just in time for the weekend we decided to refurnish, the hall became a mini gallery.
What took the longest time was to bring order to what pictures we wanted to use, and crop and fit them into every frame.But when all images were well framed, it was just to nail it all up.

The idea is that we will add more pictures later, all the way down to the floor. As a photo album on the wall.
Feels good to be able to move around in the hallway without fear of tearing down a perfume bottle or something on the floor and I'm getting happy just looking at all the photos from all the good times. ♥

pooop


Det går framåt med teckningen. 

Här i Östersund har vi tydligen Cryptosporidium (en tarmparasit som ger magsjuka) i vattnet så man måste koka det innan det funkar att använda. Dagens problem.


Translation.
It is moving forward with the artwork.

And the winner is...

Hade sådan sjuk beslutsångest så tillslut lottade jag fram vinnaren.
Och det blev alltså Melissa, som fick bestämma att jag ska rita av Moa på EpicFaiil. Har hunnit skissa upp grunden så nu kan jag börja färglägga. Men först ska jag ut på julskyltning och njuta av att det är söndag.Translation.

And the winner is Melissa that wanted me to draw Moa on EpicFaiil

En bunt med ramar kommer lastat.

Kommer med en snabb update. Tävlingen är avslutad och i helgen ska jag sätta mig och välja ut vem som blev vinnaren ^^
Hemma är det full rulle och just nu. Idag har vi framkallat foton, beskurit och ramat och fixat. Nu ska jag bara lyckas få upp allt på väggen.


Hoppas ni har en fin helg så hörs vi senare!

Translation.

Coming with a quick update. The competition is over and this weekend I will sit down and choose who was the winner ^ ^
At home, it is full speed ahead right now. Today we have been working with some photos, cropped and framed and so on. Now I just have to get everything up on the wall.

Hope you have a nice weekend!

long time no seeI know, är en halv evighet sen sist jag uppdaterade. Men jag har faktiskt inte haft så mycket alls att visa upp. Pysslar på med teckningar åt kunder och är så där lagom vintertrött. Satt nyss och gick igenom min rss-läsare för att leta inspiration. Men blev trött igen och gav upp.

Så nu får ni mina kära läsare bestämma, som kompensation till min frånvaro blir det en minitävling.

  • Vem ska jag rita av?
Vill du hedra din favoritbloggare med en tidig julklappsteckning eller tycker du själv att det är din tur att bli avritad?
  • Motivera i en kommentar på det här inlägget!
Berätta, rimma eller skriv en haiku. Var kreativ! Känns ytan i kommentatorsfältet för stram och trist så skriv ett inlägg på din egen blogg där du beskriver med ord eller bilder vem som borde bli avtecknad. (glöm inte ge mig länken dit)
Jag behöver även en bloggadress till den som du vill se avtecknad för att se om det finns några bilder som funkar att använda sig av.


Nu på fredag (26e november) kl 24:00 plockar jag vinnaren


Vågar du inte tipsa om att du själv skulle bli awesome som avritad så kan du ju alltid lura dina läsare på din blogg om att tipsa om dig ;)


Quick Translation.

I know, is a half eternity since I last updated. But I really have not had that much at all to show.

So now you my dear readers can decide, to compensate for my absence I will hold a a mini competition.

  • Who should I draw?
Want to honor your favorite bloggers with an early Christmas drawing, or do you think that it is your turn to be drawn?

  • Nominate in a comment on this post!
Tell me, rhyme or write a haiku. Be creative! If the surface of the commentary box feels too small and boring, write a post on your own blog where you describe in words or pictures about who and why she/he would become an awesome drawing, and post me the link.
I need a blog address to the person you want to see drawn in order to see if there are any images that work to use.


Now on Friday (26th of November) at 24:00 I pick the winner


Do you not dare tell me that you yourself would become a great drawing, you can always fool your readers of your blog to nominate you ;)


Katarina blir till


KattaKvackSå här blev akvarellen på Katarina Olivemark. Tack för lånet av ditt ansikte ♥

Personligen tycker jag om den och hoppas du också gillar den.
Är så härligt att måla akvarell och det känns som jag börjat hitta min stil på något vis. Det har jag iofs trott i flera år men det fortsätter ändå bara att ändras hela tiden.Akvarell på akvarellpapper 36cm x 51cm
Kunde inte låta bli att lägga på lite blingbling. Brons is the shit på fröken Olivemark


Quick Translation.
This is the finished watercolor. Thank you for lending your face ♥

Personally, I like it and I hope you also like it. It is so wonderful to paint watercolors and it feels like I started to find my style.
But I have believed for many years and  it continues to change constantly.

Watercolor on watercolor paper 36cm x 51cm

Put the lotion in the basket

Drömde att jag hade någon som ett husdjur i en grop, och det hade jag enbart för att få spela den här låten.


KattaKvack akvarellen är färdig, ska bara få ihop en filmen och bilder där färgerna stämmer. Så senare idag kommer förhoppningsvis det. Men först söndagsfrukost... Brb!

Quick translation.

I dreamed that I had someone as a pet in a pit. Just to be able to play this song. (in the youtube clip) 

The watercolor is completed,just need to get a movie together and pictures where the colors looks like they should. So you can se it later today, hopefully. But first breakfast ... Brb!

seven

Idag har jag varit hemma så jag tog mig tid att måla akvarell precis hela dagen.

Blev taggad av Johanna och ska nu berätta sju saker om mig själv. För de som tycker det är skittråkigt att läsa så har jag drygat ut inlägget med nya bilder på hur det går för akvarellen.1. Jag är plattfot, mina fotavtryck ser ungefär ut som Kalle Ankas fotavtryck.2. En gång förstörde jag en mobil i sömnen. Drömde att den sa åt mig att den var törstig. No problem tyckte jag och vaknade för att upptäcka att jag plockat av batteriet på mobilen och hällde vatten rätt i den.3. Jag är skeptisk.4. Har en ett sug efter att få arbeta på en betongfabrik. Ett sågverk skulle också funka bra. Det sistnämnda är nog en skada av för mycket Twin Peaks I guess.5. Senaste dagarna har jag ätit fiskpinnar. Bara fiskpinnar. Fördelen med att vara vuxen är att jag får äta precis vad jag vill.6. Jag borstar tänderna då jag duschar. Och varje gång jag gör det blir jag rätt nöjd över hur duktig jag är på att multitaska, även fast jag inte alls är det och duschen tar dubbelt så lång tid jämfört med om jag skulle borsta tänderna efteråt.7. Har dille på nya och söta förpackningar. Jag går på allt sånt där. Skulle de designa om surströmmingsburken till en rosaglittrig burk med regnbågar på så skulle jag köpa den även fast jag hatar surströmming.

 

Eftersom jag är så dålig på att komma på vilka jag ska nominera så gör jag så här. Jag har länkat till några av mina favoritbloggar i sidomenyn ---->

Mitt sätt att visa lite länkkärlek. Och så tycker jag att de av mina läsare som känner sig manade ska haka på och nominera sig själva från mig ^^

 

Quick Translation.

Became tagged by  Johanna and will tell you seven things about myself. For those who think it's really boring to read, I give you new pictures on how it goes for the watercoloring.


For a better translation of all text press the translationfish in the upper right corner ^^


a cherry on top

Jag är ganska dålig på att svara på såna här awards. Blir lika glad varje gång jag får dom, tänker åh den ska jag svara på sen. Men det där sen kommer aldrig. Så nu ska jag minsann ta tag i det och svara på två jag fått nu senast.

Tycker ni det är tråkigt att läsa så kan ni bara hoppa över texten och titta på fotona av den senaste akvarellen. Och ni gissade helt rätt. Är supersöta Katta Kvack jag målar av. Är även henne jag fått en Award av ^^
Nu är det tänkt att jag ska lista tre saker som ligger mig varmt om hjärtat, de flesta vet nog om att jag älskar konst och design. Så det behöver jag inte nämna va? Min familj och make är nog också självklart att jag har nära hjärtat. 

Jag vet egentligen inte alls vad jag ska skriva här så jag improviserar.
Förbered dig för massa ordbajsande.

1. Osthyvlar. Jag samlar på osthyvlar. Använder dom nästan aldrig, köper färdighyvlad ost om jag vill äta ost. Har dessutom intatuerat en osthyvel med en banderoll som det står "mmmm..." i.

2. 5. Det mesta som har med siffran fem att göra. Allt som är delbart med fem eller blir fem på något vis. Ord som består av fem bokstäver, godis som är i fem färger osv. Nej det är inget magiskt med fem, det är bara en jävligt soft siffra.
Då jag var liten hade jag periodsvis lite problem med det här med fem. Gick det inte få till fem av något så kunde jag få lite panik. Det var länge sen nu. Nu har jag lärt mig att bara gilla fem så där lagom mycket (även om 5 ligger en aning närmare hjärtat än andra siffror) och klarar mig lika bra med ord som innehåller 13 bokstäver och att äta 7 chokladbitar. Det leder mig osökt in på nästa grej.

3. Choklad. Om jag hade råd och möjlighet så skulle jag nog bosätta mig på TeloGott, Östersunds bästa butik, fylld med choklad. Den ligger dessutom farligt nära våran lägenhet. nom nom nom
Skickar vidare awarden till;

Tokbraiga Annika

Talangfulla Sofie

Inspirerande Elva

Världens bästigaste Stina

Min konstiga lillasyster Nina


det här var ju den svåraste delen, vet ju inte vilka som läser min blogg och ser det här? Vilka är ni som läser min blogg egentligen?

Nästa gång avverkar jag en award jag fått av JohannaQuick Translation.

I'mI'm pretty bad at answering these kinds of awards. So happy every time I get them, thinking oh it will my answer then. But that will never be late. So now I was going to grab it and answer the two I got.
Do you think it is sad to read so you can just skip the text and look at the photos of the latest watercolor. And you guessed right. Is super cute Quack I paint from. Is also her I got an Award of ^ ^
Now it is planned that I will list three things that are dear to my heart, most probably know that I love art and design. So I need not mention it? My family and husband are probably also goes without saying that I was near the heart.
I do not really know what to write here so I improvise.
Probably, I sense things close to the heart but nothing that I can think of.
1st Cheese slicers. I collect cheese slicers. Do they almost never buy pre-sliced cheese if I want to eat cheese. Moreover intatuerat a cheese slicer with a banner that says "mmmm ..." i.
2nd 5th Most that have the number five to make. All that is divisible by five or five are in some way. Word of five letters, candy that is in five colors, etc.. When I was little I had periodsvis little problem with that here by five. Did not get to five of something so I could get a little panicked. It was long ago now. Now I have learned that just like five so that just enough (although five is a little closer to heart than other digits), and get along as good with words containing 13 letters and eating seven pieces of chocolate. This leads me unsought to the next thing.
3rd Chocolate. If I could afford and the opportunity I'd probably settle on my TeloGott, Östersund best shop, filled with chocolate. It is also dangerously close to our apartment. nom nom nom
Next time I fell an award given to me by Johanna
pretty bad at answering these kinds of awards. So happy every time I get them, thinking oh it will my answer then. But that will never be late. So now I was going to grab it and answer the two I got.
Do you think it is sad to read so you can just skip the text and look at the photos of the latest watercolor. And you guessed right. Is super cute Quack I paint from. Is also her I got an Award of ^ ^
Now it is planned that I will list three things that are dear to my heart, most probably know that I love art and design. So I need not mention it? My family and husband are probably also goes without saying that I was near the heart.
I do not really know what to write here so I improvise.
Probably, I sense things close to the heart but nothing that I can think of.
1st Cheese slicers. I collect cheese slicers. Do they almost never buy pre-sliced cheese if I want to eat cheese. Moreover intatuerat a cheese slicer with a banner that says "mmmm ..." i.
2nd 5th Most that have the number five to make. All that is divisible by five or five are in some way. Word of five letters, candy that is in five colors, etc.. When I was little I had periodsvis little problem with that here by five. Did not get to five of something so I could get a little panicked. It was long ago now. Now I have learned that just like five so that just enough (although five is a little closer to heart than other digits), and get along as good with words containing 13 letters and eating seven pieces of chocolate. This leads me unsought to the next thing.
3rd Chocolate. If I could afford and the opportunity I'd probably settle on my TeloGott, Östersund best shop, filled with chocolate. It is also dangerously close to our apartment. nom nom nom
Next time I fell an award given to me by Johanna
I'm pretty bad at answering these awards. I get happy every time I get them, thinking oh I will answer that later. But later never comes. So now I'm going to try it and answer the two I got latest.
And you all guessed right about the drawing. It is super cute Katta Kvack I paint. It is also her I got an Award from ^^
Now I will list three things that are dear to my heart, most readers of this blog probably know that I love art and design. So I need not mention it? My family and husband are probably also goes without mention them.
I do not really know what to write here so I improvise.
1. Cheese slicers.
2. The number 5.
3. Chocolate.
For a longer text press the translationfish in the upper right corner ^^ so will google help you!

vind

Vi har målat väggar och stått i så nu är allt färdigmålat. Ska bara bo in oss i rummet lite så kommer det bilder sen.

Invigde min nya arbetsplats med att fixa med lite beställningar och sen börja på en ny akvarell.
Är en av mina favoritbloggerskor som jag ritar av igen ^^

Kan du gissa vem det är?Quick Translation

We've painted the walls so now everything is finished. There will pictures later.

Have been sitting at my new workingplace and working on some orders and then started a new watercolor.
It is one of my favorite bloggers that I draw again ^^

Can you guess who it is?

RSS 2.0