Au

Mitt akvarellblock har bara ett blad kvar och istället för att gå och köpa ett nytt så har jag gått och sparat sista arken nu i en evighet för att slippa gå iväg och köpa ett nytt. Lat som jag är.

Men imorgon får jag gå och köpa nytt block för nu har jag börjat måla på det sista arket. Känns som det är dags att trappa upp storleken på akvarellerna, dom börjar kännas för små.

Ursäkta att det inte ploppat upp ett inlägg om dagen. Jag har helt enkelt inte nog intressant liv att blogga om ^^


chop chopIgår hände något som kanske inte så många hade förväntat sig.
Jag klippte av mig håret!
Kom på för ett tag sen då Katarina klippte sig att jag har haft samma frisyr lite för länge. Dvs, onödigt långt hår som räcker till rumpan.


Så igår mötte jag svärmor då jag var på väg till läkaren och hon tyckte att det var dags att färga mitt hår. Så sen skickade jag iväg ett sms och tyckte att om hon fick en lång lucka över kunde vi ju kapa av det också.
Så några timmar senare satt jag i stolen och chop chop.
Och jag har inte ångrat det en sekund. Älskar min nya frisyr och det är så skönt att inte fastna med håret överallt...


Just nu sitter jag i en bil på väg söder ut. Vi ska på möte i Norrköping imorogn så vi börjar bila redan idag. Nu ska jag återgå till att lyssna på mesiga nostalgilåtar och skratta med tjejerna. ♥

♥ ♥ Citat från idag sagda av världens sötaste Moa;

"Mina stripps tog slut alldeles för mycket"
"Kan jag ta på den här utan att röra den?"
"Jag vågade inte hinna"

Att vara förkyld


Det bästa som finns då man är förkyld är att sitta i sängen, titta på dålig kärlekskomedi, mumsa i sig kall oboy och ostklädda limpmackor skurna i två avlånga bitar...

Sen att jag knappt känner någon smak nu, inte kan andas genom näsan så jag blir andfådd då jag äter och min mage hatar mejeriprodukter så den protesterar, det är en helt annan historia.

pen, paper

Är apförkyld, för seg för att orka måla, sitter och bläddrar igenom massa artsy bloggar för att hitta inspiration att sätta igång...

Har du något tips på bra och annorlunda konstbloggar/konstnärer/inspirationskickar?


Halloween 2009


Har varit fullt upp hela helgen. Bjuder på lite bilder från våran fest vi hade i lördags.
Jag somnade med kameran kl 3 så efter det blev det inte så mycket kort.

Den i krokodildräkten är alltså jag.
Jag har världens underbaraste vänner, blev en trevlig kväll trots vissa missöden med främlingar som kräktes i trappuppgången. Nästa fest är vi nog lite kinkigare med vilka som får komma in...

De små bilderna går som vanligt att klicka på.

Jag är så sjukt snorig just nu. Min näsa är öm och vägrar sluta rinna. Helt galet, orkar inte vara snorig längre nu. Det är äckligt och ganska obekvämt.

RSS 2.0