Mia tatuerar folkFick den kommentaren på ett av mina inlägg så tänkte att då kan jag ju visa lite av mitt arbete.

Hade inte tänkt att jag skulle ha med så mycket arbetsrelaterat i den här bloggen, men har ju ett ganska kreativt yrke så det går väl att ta med en gång iaf ;)

Så ja, jag jobbar som tatuerare. Mitt företag heter Man's Ruin och studion ligger på Frösön, Östersund. Tatuerar tillsammans med min mamma Anette och min vän Moa.

Det är helt underbart att man får vara kreativ på arbetstid. Känns som man alltid får nya utmaningar och förhoppningsvis lär man sig något nytt och blir bättre under tiden.


Personligen tror jag inte man någonsin kan känna sig fulllärd som tatuerare och det är nog både det jag gillar och hatar vissa dagar med det här yrket...På den här bilden kan du se mamma skymta i bakgrunden, eller iaf hennes huvud.

Ungefär så här ser våran studio ut just nu. Men snart ska vi göra om allt, hela studion kommer gå i två olika rosafärger och detaljer i guld och svart Ska försöka plocka ner massa flashar och sånt för att få lite cleanare känsla. Tänk, rosa bordell,rockabilly känsla. Lite svårt att förklara våran vision, men ni får se foton på studion sen då den är omgjord :)

Edit. så här såg våran studio ut då inlägget skrevs , nu ser den ut så här.

Här sitter jag och arbetar om dagarna.


Om du klickar på bilden --->

...så får du se några av de tatueringar jag gjort. Visste inte riktigt vilka jag skulle välja så plockade lite olika men som ändå känns lite som min stil.

Kommentarer
Postat av: amanda

vilken är den vanligaste tatueringen som folk vill ha? och vilken person är den vanligaste som man tatuerar in? :)

2009-05-14 @ 12:32:16
URL: http://amandahildur.blogg.se/
Postat av: Jillie

Det är inte många som lyckas bra med porträtt - bra jobbat. Kanske skulle ta och titta förbi om man någon gång hamnar i Östersund igen (brukar vara där lite då och då när jag ockuperar kryssets stuga i Järpen - 10 mil bort)/Jillie

2009-05-14 @ 12:46:56
URL: http://brieost.blogg.se/
Postat av: Mia

Amanda, just nu är dte väldigt vanligt med texter. Den vanligaste personen som folk tatuerar in hos mig är nog deras barn eller deras morföräldrar/farföräldrar eller föräldrarJillie, jag gillar att pilla på med porträtt. Du får gärna komma in och slurpa lite kaffe om du har vägarna förbi. Järpen, det åt samma håll som jag bodde då jag var liten :)

2009-05-14 @ 13:10:52
URL: http://bokkei.blogg.se/
Postat av: Anonym

du. jag kommer till östersund.. du ska tatuera mig! :D

2009-05-17 @ 13:59:40
URL: http://wargaflicka.se
Postat av: Frida/synchiqe

Har länge velat bli tatuerad och vet ungefär hur jag vill ha det, och jag vill att du tatuerar mej. Men har inte sett nåt HR Giger som du gjort men jag har svårt att tro att det är nåt du inte skulle kunna göra. Vill täcka mina armar i Gigers aliens. Kommer gå på sjukt mkt pengar men vill så gärna. :DSå jag undrar om du kan rita upp det jag "klistrat" ihop fult och slarvigt i ps, till nåt vackert jag ska lägga mina pengar på? :D Och jag vill att DU gör det och jag vill veta vad DU tycker för jag litar på dej. ;) Skulle vara en ära att bli tatuerad av dej. Kram!

2009-06-02 @ 20:38:17
URL: http://synchiqe.bloggspace.se/
Postat av: Mia

Wargaflicka, det tycker jag du ska göra :)Frida, Vad kul, hjälper dig gärna att rita ihop det och smyckar din kropp! Låter som ett roligt projekt :)

2009-06-09 @ 14:31:38
URL: http://bokkei.blogg.se/
Postat av: emina

oj vad du är duktig ! dig ska jag lätt komma till och låta dig tatuera ett porträtt av min papa . :)

2010-04-16 @ 20:59:20
Postat av: tess

Har ju själv några tattueringar å skulle vilja ha något ja typ porträtt men inte vågat för ja man vill ju att de verkligen bra.... å här hittar man en tjej som e otrolig... så jäkla duktig. Pinupa har ju varit något jag vill ha men hittar ingen som ens kan rita upp en åt mig...

Men nu när jag ser va långt bort du bor va de ju lite svårt.... men teckningarna du gör med promakers va otroliga... tänk om du hade tid lust ork att göra mina barn..... verkligen inte de alla andra har på väggen.

2012-02-04 @ 10:24:33
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Svar på ofta förekommande frågor:
  • Jag tar tyvärr ej på mig uppdrag från privatpersoner i dagsläget
  • Har du frågor kring pennorna och var dom går att köpa finns info här »

Trackback
In English Please!
bloglovin
instagram.com/bokkei
RSS 2.0