Utbildning

  •  Vilken utbildning har du? Någon konstinriktning eller är du helt självlärd?

Jag har ritat ända sen jag var liten, det har alltid varit mitt största intresse.
Så kändes helt naturligt att gå Bild och Form på gymnasiet. Jag ville så gärna gå det så jag sökte samma utbildning på olika skolor. Kom in på alla men valde att gå på Palmcrantz. Kändes som att ville jag plugga vidare inom något annat efter gymnasiet kunde jag alltid gå komvux för att gå de kurser som inte ingick på bildprogrammet.

Efter gymnasiet tog jag "ledigt" ett år och jobbade i studion. Sen sökte jag Östersunds konstskola och gick där två år. Nu är skolan på tre år, men då jag gick hade vi bara två. (tror jag gick ut 2007)
Hoppas att jag ska kunna gå fler skolor i framtiden. Men ska finnas tid, ork och pengar till det först. Och så måste jag ju kunna ta mig in på någon skola, har inte ens vågat söka konsthögskola eller konstfack. haha...


Här sitter jag på golvet och tecknar kroki. Har en hel del blond utväxt ser jag.

Bilden är lånad från Östersunds konstskolas hemsida. Om Sanna eller den som äger kortet vill att jag ska ta bort den så säg till så gör jag det direkt :)

Kommentarer
Postat av: Jessica

Halloj!

Jag har tänkt att söka in till antingen Idun Lóven elelr Nyckelviksskolan..Men jag är lite sosäker..är det bra att gå på en konstskola?

Magnus Carlén..vet inte om du vet vem det är men det är pappas kusin..stor konstnär:) han säger att det ä rjätte bra om man verkligen går in för det..men jag vet inte..alltså jag menar vad tyckte du om dina år?var de bra o lärorika o lärde du dej nåt?det är ju inte direkt världens billigaste att gå på en sån skola...:(<3

2009-08-12 @ 21:40:39
URL: http://pixz.blogg.se/
Postat av: Fiddelie

Tror absolut att du skulle komma in på Konstfack om du vill. GDI tror jag skulle passa dig bra! Jag har jobbat massa år efter att jag gick Estetisk i gymnasiet bla 10 år som grafisk formgivare och webbdesigner, efter att jag fick mitt andra barn och lite andra händelser i mitt liv så bestämde jag mig 34år gammal, för att testa min dröm att bli bildlärare! Går nu första året på BI på Konstfack. Var roligt och läskigt att söka, men såå värt det! Hoppas du gör det du vill, annars se till att göra det. Med din talang kan du gå hur långt du vill!

2010-12-02 @ 09:50:26
URL: http://villanedermark.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Svar på ofta förekommande frågor:
  • Jag tar tyvärr ej på mig uppdrag från privatpersoner i dagsläget
  • Har du frågor kring pennorna och var dom går att köpa finns info här »

Trackback
In English Please!
bloglovin
instagram.com/bokkei
RSS 2.0