Ja så är det

Jo helt rätt, ska föreställa Rocketqueen :)

Igår då jag målade så hittade Conny ett hus på Blocket som vi blev peppade på, såg perfekt ut. Så kl 10 kunde jag inte hålla mig längre så vi for iväg för att tjyvkika på det.
Hela vägen satt jag och planerade hur min atelje skulle vara och hur jag skulle kunna sitta och titta ut över sjön då jag målar, hur jag skulle plantera små söta äppelträd och ha en liten damm med karpar. Och Conny skulle kunna ha musikstudio bredvid min atelje och vi skulle kunna vara kreativa och superkära typ jämt och inga grannar som man kunde störa eller bli störda av.

Väl framme kändes det inte alls på bilderna och inte alls som oss. Kändes inte ens som att det skulle fungera att bo i vintertid. Antiklimax.

Idag ska vi fira Kalle som fyller jämt, så ska måla en liten stund till sen ska ta en dusch så jag kan visa mig ute bland folk.
Så här har det gått hittils, mitt maskeringsgummi beteer sig inte som vanligt, var jättesvårt att få bort, så lyckades gnugga bort huden i små fläckar på mina fingrar då jag skulle pilla bort det. Just nu har jag fått ditt grunden på läpparna och ska fortsätta slåss med huden.
Är ovant men kul att komma igång med akvarellmålandet igen.

Hoppas du har en fin onsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Svar på ofta förekommande frågor:
  • Jag tar tyvärr ej på mig uppdrag från privatpersoner i dagsläget
  • Har du frågor kring pennorna och var dom går att köpa finns info här »

Trackback
In English Please!
bloglovin
instagram.com/bokkei
RSS 2.0