Tied the knot in Las Vegas

Den 21a Maj var det dags att gifta sig. Vi började dagen med att checka in på Flamingo hotel. Det bästa rummet ever. Hade underbar utsikt över trädgården på baksidan och det var så fräscht och snyggt. Massa rosa! Jag ville knappt lämna hotellrummet.


Var några timmar tills vi skulle iväg så för att fördriva tiden så chillade vi lite på hotellrummet, gick vi ner till trädgården, fikade lite, tog en drink, tittade på karparna och flamingosarna.

Känner att då vi skaffat hus måste vi ha en damm med karpar i, jättemysigt med stora fiskar som simmar omkring då man fikar.
Sen gjorde vi oss iordning, tog en taxi till kapellet, "checkade in". Dom undrade om det var vi som var Connie and Bjorn? (Mitt efternamn är Björnbom och Conny(Connie) är ett tjejnamn i USA.) Då vi förklarat att Conny faktiskt var killen oc att jag hetter Maria så var allt ok. Sen fick vi sitta och svettas och vara nervösa och vänta en stund. Plötsligt får vi följa med till vårat rum, träffa våran Elvis och våran präst. Det sitter faktiskt en riktig präst med som sköter pappersbiten och som man får prata med innan och efter.
Sen var det dags!
 
Elvis försökte få oss att dansa lite mitt i, men de som känner mig vet att jag dansar inte! Den enda dans jag kan är fiskardansen, och jag kan väl inte ställa mig på mitt bröllop och börja luftborra hål i isen och pimpla?! Så vi stod och såg nervösa ut och fnittrade lite stället.

Var över på några minuter, sen blev vi lite fotograferade och så poff så var vi man och fru!


Ser ganska allvarlig ut på många av fotona, har så svårt att vara med på foton utan att göra grimascher, men kan också bero på att jag var sjukt nervös, hade hoppats att drinken och shoten innan skulle lugna nerverna lite men det funkade inte alls.


Är sjukt lycklig. Har inte haft någon tvekan överhuvudtaget. Vill vakna upp med den här konstiga mannen varje morgon resten av livet <3

Conny kommer mobba mig då han läst det här för att jag skrivit fjantigt. Men, Conny, jag är tjej jag får skriva fjantigt!

Efteråt gick vi och käkade på en halvkass restaurang, och sen slöade, vi åt dyr choklad och var lata hela dagen och vilade upp oss inför våran roadtrip.


Men det är en helt annan berättelse som kommer i nästa blogginlägg, ni kan förbereda er på aliens, arga poliser med mustasch, redneck motell och annat amerikanskt.

Kommentarer
Postat av: Zanna Tjärnström

Grattis Connie and Bjorn! :) haha jag skrattade verkligen när jag läste det! Önskar att vi också kunde gifta i Vegas, men jag kanske kan fråga våran vigselförättare på stocke titt om han kan klä ut sig till Elvis så kan vi låtsas att vi är där :)

2009-06-09 @ 21:23:03
URL: http://mammazion.blogspot.com
Postat av: Erika

Con gratz Mia and Conny U where so fraewna.

på bilden där du visar din ring Mia åååh vad fin den är och ååååh vad jag blev rörd verkligen när jag såg den. Du ni var förstås awesome hela tiden.

I wish all good for U in livet.Lots of Hugs.

2009-06-09 @ 22:56:09
URL: http://macae.blogg.se/
Postat av: Rebecka Spenat

Hejsan!Stort jättesuperdupergrattis till giftermålet!!! hurrar :D:D

Önskar er all lycka!Sedan nu när jag ändå är i farten...hur går det med mitt porträtt? ^______^ otålig :DKRAM!

2009-06-12 @ 14:07:24
Postat av: Fredrik Olofsson

Heelt amazing. Jag är så glad för er skull, ni är ett vackert par ni, make och maka. :^)

2009-06-14 @ 03:54:17
URL: http://bacolicio.us/http://bokkei.blogg.se
Postat av: stina

Men va faaaan!!!?? GRATTIS!!!!!:)

2009-06-18 @ 17:05:04
URL: http://metrobloggen.se/eyescreamtattoo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Svar på ofta förekommande frågor:
  • Jag tar tyvärr ej på mig uppdrag från privatpersoner i dagsläget
  • Har du frågor kring pennorna och var dom går att köpa finns info här »

Trackback
In English Please!
bloglovin
instagram.com/bokkei
RSS 2.0