Fråga till er som läser och skriver

Har en liten fråga till er som kommenterar här.
Har inte riktigt fattat det här med svar, svarar man i själva inlägget eller går man till bloggen som länkas och svarar? Alla har ju inte blogg, så har blivit så att jag svarar i inläggen. Men det kanske blir bökigt för er att hitta tillbaka till svaret då? Men andra kanske också vill veta svaret på frågorna? Och då blir dte ju smidigast att svara direkt i anslutning till frågan.
Så de sista kommentarerna då jag får frågor har jag svarat både här i bloggen och i frågeställarens blogg.
Blir jätteglad av alla kommentarer föresten!

Har precis vaknat och har inte ritat något idag att visa upp så jag slänger in en gammal akvarell som jag gjort.


Och ja det är meningen att den ska vara åt det håller och färgfläckarna på sidan är meningen att de ska vara med. Gillar personligen bilden bäst så.

Nu ska jag klura på vad vi ska äta för frukost och hur jag ska spendera dagen, skulle behöva städas lite här hemma. Men det är ju samtidigt lite mysigare att släcka ner rummet, koppla in projektorn, slå på surroundljudet och titta på någon bra film istället. Svårt val.

Zelda är Färdig

Lite cider kan göra susen för kreativiteten.
så här såg den ut innan jag började gå lös på bakgrunden. Är lite trixigt då man har skissat upp en randig tröja och ska börja färglägga den, vilka ränder ska vara vilken färg lixom. Är lite fundersam på om jag ska lägga på någon extra rad med ljusrosa på tröjan längst ner. Men det får jag klura på. Gillar då det är lite tomma fält också.

Och i vanlig ordning så går det att klicka på de små bilderna för att få upp dom större.

Men nu är Zelda färdig tror jag.
Så här blev den. Hoppas du gillar den Annika :)
                                   


Ny målning

Nu sitter jag hemma i soffan, dricker en cider och ritar samtidigt som sambon mixar techno.

Så här ser blyertsskissen ut, lyckades rita den på fel sida av pappret först. Tydligen så börjar man använda dom här tuschpennorna på fel sida av pappret så blir det prickigt och går inte att tona ihop. Så då vet du det om du ska testa någon gång. Det är tur att jag kan omvandla skrivbordet till ett ljusbord, så gick ganska snabbt att dra över första skissen på ett nytt papper, den här gången på rätt sida.
Är världens sötaste lilla unge som blir avritad den här gången. Zelda


Märkte att det är mycket svårare att rita barn än vuxna med dom här pennorna, Är svårt att få färgerna helt jämna, om dom hinner torka så blir det gärna linjer. Vuxna har ju naturliga linjer och hårdare drag i ansiktet som man kan ta "stöd" mot. Barn har ju helt slät hy utan rynkor. Så vi får se hur det här går.


Just nu ser det ut så här;


Nu ska jag ta en klunk cider och fortsätta rita.

Hoppas ni alla har en fin fredagskväll!


Så här blev målningen


Så nu är den klar tror jag. Det blev jättefarliga köttätande blommor i bakgrunden. Dom äter mest insekter, men dom här får vara muterade, jättefarliga och tuffa.
Har kommit fram till att jag gillar mina nya Tria-markers och jag lär nog använda dom en hel del. Gillar att det blir en lite tecknad känsla över det.
Har någon konstig dille på att knäppa kort på mina bilder i alla möjliga vinklar. Så här får ni kika på en bunt med bilder. Klicka på dom för att få upp dom större.

                              

Tyvärr märkte vi igår då vi försökte köpa biljetter att alla biljetter vara slutsålda till deras spelning i Las Vegas i maj, så vi får inte se dom :(


Mer hår


Har hunnit rita dit mer hår, nu tänkte jag börja klura på bakgrunden. Tror jag vill göra något turkost och blått. Kanske något 70'tals inspirerat. Kanske blommor, blommor är väl tufft?

Den galna fisken

Börjar få in lite teknik med pennorna nu.
Då jag sitter och målar har jag en bunt med pennor beredd i vänstra handen så jag bara kan växla mellan och eventuellt slänga in en färgdutt med vänster hand om det behöver vara snabbt.
Har skippat att försöka med den ofärgade toningspennan, lyckas inte få till bra toningar genom att använda den. Måste leta lite på internet och se om det finns någon bra förklaring på hur det är tänkt att man ska göra med den.


Min sambo hjälpte mig och fixade så att jag har en liten fisk uppe i högra hörnet som översätter bloggen till engelska, eftersom jag enligt Google Analytics har ganska många utländska som surfar runt på min blogg. Så nu kan ni också förstå vad jag skriver :)
Provade klicka på knappen och kan konstatera att det blir förvånansvärt bra översättning, men ändå en del lite roliga missar. Bland annat;
"Jag kan nog vara en av de osmidigaste och klantigaste människorna när jag ska hålla på med något." 
blev
"I can probably be one of the most cumbersome and fucked most people when I should keep on with something."
( fucked most people is supposed to be clumsy)

Nu ser det ut så här, han har fått första lagret med färg i håret, så just nu är han gråhårig.Konstigt, platt, grått, skissat hår. Det är nog därför han ser så glad ut, vem skulle inte vilja ha sånt hår?Conny upplyste mig precis om att jag sitter och dricker följande "coconut gel-product from coconut water by bacterial fermentation-prepared". Nom nom, jästa bakterier. Tack för den upplysningen. 

Mogu Mogu är min vän


Sitter och målar och dricker Mogu Mogu. Gick och köpte en hel kasse idag. Har dille på den drickan, egentligen är den nog inte så jävla god. Egentligen är den nog bara söt och sliskig. Men jag gillar sliskigt.

Ska strax uppdatera med lite bilder, ska bara ladda över dom till bloggen. BRB

Det är jobbigt med skägg


Sitter och ritar i soffan. Inte så mycket på själva soffan, även om det händer, mest på bilden. Och lite på mig själv och sambon...och katterna. Jag kan nog vara en av de osmidigaste och klantigaste människorna när jag ska hålla på med något.
Så nu börjar det bli lite skägg, har hunnit få dit lite tänder, hud och läppar i konstig färg. Känner att nästa inköp av pennor måste innefatta lite mer dämpade rosafärger och kanske lite mer hudtoner att leka med.
Är riktigt roligt att teckna med de här pennorna även om det är trixigare och svårare än jag trodde. Men det är alltid kul med en utmaning. Gillar att färgerna blir så starka.

Nu ska jag fortsätta teckna.

Btw, bara så du vet så de små små bilderna blir större om man klickar på dom. Iaf några av dom.

Morgonteckning

Vaknade ganska tidigt så satte mig och ritade en stund.
Nu ser det ut så här.En Anna och en Elin lyckades lista ut att det är Flight of the Conchords jag ritar av, kul att det gick att se :)
De som inte sett Flight of the Conchords borde verkligen göra det, det är en helt hysterisk musikalserie. Eftersom att det är onsdag så tycker jag ni ska lyssna på deras Business Time.
Dom har en spelning i Las Vegas samtidigt som jag och Conny är där, så jag hoppas på att vi ska lyckas få tag i biljetter.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost!

Dagens resultat

Nu är det dags att sova, så här ser det ut hittils.

Han fick väääldigt röda läppar..haha illa. Men till mitt försvar har han ganska röda läppar, även om jag råkade förstärka det en aning..haha. Aja övning ger färdighet har jag hört.
Och jag råkade så klart smeta ut pennan, är mitt handavtryck där längst ut på hans hals, får lägga dit en bakgrund sen av något slag för att distrahera bort det...

Nu ska jag sova och störa min sambo med min hosta, låter som en gammal gubbe som rökt hela sitt liv.

Lite färg i ansiktet


Börjar få dit lite färg nu, är svårare än jag trodde, pennorna är väldigt blöta och flyter gärna ut i kanterna. Men antar att det är något man lär sig hantera.

Ska slåss med tria-markers idag

Har varit lite glest mellan uppdateringarna en stund nu. Har/är hemma sjuk och har samtidigt haft en liten kris i studion, så har åkt emellan studion och hemmet och haft skypemöten. Är tillbaka i tecknartagen nu iallafall.


Igår hämtade jag ut några nya Triamarkers. Köpte en bunt för någon månad sen, men kände att jag behöver några ljusare nyanser då jag testade pennorna, så nu har jag köpt det med och känner att det är dags att testa ordentligt vad man kan göra med dom här rackarna. Kan hända att jag tagit mig vatten över huvudet och risken finns att det kommer sluta med ett enda kludd, men man måste testa för att se.              Wish me luck!
Så har skissat upp en bild, titta ingen katt, ingen döskalle.

Nu ska jag rita av två personer från en av de bästa tv-serierna någonsin. Känner du igen vilka det är?


Murphys lag

Den här dagen började med att jag försov mig, men inte så farligt mycket. Känner mig lite förkyld, så bestämde mig för att jag kunde strunta i frukosten och ta en lång varm dusch istället för att ändå spara lite tid.
Väl i duschen kommer jag på att jag nog borde raka benen. Swosh så rakar jag bort en del av min pekfingernagel.
Vet inte hur jag lyckades med det, men på något vis så kändes det väl smart att sätta fingret mellan benet och rakhyveln.

Då jag packat ihop och ska lämna rummet står det på en lapp att man ska ta med soporna och slänga dom i sopnedkastet. Så tar med påsen, går rutn några varv på våningen för att hitta vart jag ska slänga et, hittar inte, går till näsa vånign går runt där ett tag. Känner mig som en smutsig luffare som går omkring, sopor i ena handen, och andra handen är nedblodat och försöker bära min packning utan att äckla ner den. Tillslut går jag till receptionen. Visade sig att städning ingår så jag fick skämmas och slänga soporna i en sopkorg i receptionen.
Väl på plats i studion, är i ganska god tid, men så lyckas jag inte få upp dörren. Jaha toppen nu kan jag inte ens få upp en dörr. Efter en stund av knixande med låset( ungefär en kvart)  så kommer min klockan 11 konsultation. Han lyckades få upp dörren på några sekunder.
När jag väl jobbat färdigt så möter jag upp Robin för att snabbfika, han har haft en ännu värre morgon än mig.
Nu äntligen sitter jag på tåget. Har fått hicka, är snorig, nyser och hostar om vart annat. Jag är inte en trevlig medresenär just nu.
Slänger in en gammal akvarell jag målade för några år sen så länge.
Men om en och en halv timme stannar tåget i Östersund och jag kan krama min sambo och då är allt bra igen ♥

Sista natten i Stockholm

Märkte att jag fått massa besökare och en del nya kommentarer, visade sig att det var Elva som hade länkat. Tack så jättemycket! Vad glad jag blir att du gillar det jag gör. Ska försöka uppdatera ofta så bloggen inte står still :)

Kund einte låta bli att kludda lite på akvarellen. Den känns lite tråkig. Men vet inet riktigt vad jag ska hitta på. Så nu får den vila. Dags att börja på något nytt.

Har nyss kommit hem från en trevlig promenad med Sara. Fick träffa hennes jättesöta, jättestudsiga hund. Aldrig sett en hund röra benen så snabbt någon gång. Så nu är jag lite frusen och funderar på att ta en varm dusch innan det är dags att sova.

Har sista natten nere i Stockholm för den här gången, längtar hem till min sambo och våra odågor till katter.
Men ha haft en bra vecka här nere, dom tar hand om mig så bra i studion och har haft mycket roliga jobb.

Idag fick jag veta en jätterolig sak. Har en syster som jag bara träffat en gång. Det har blivit fixat så att hon ska ha sin praktik i Östersund, så hon ska komma och bo hos mig. Hon är 18 år nu, så vi har några år att ta igen. Ska bli så roligt och spännande. Jag är så glad att jag vet faktiskt inte vad jag ska kunna skriva för att visa hur lycklig det här gör mig.

Nu måste jag sova, är så trött och längtar tills imorgon.
God natt!

Nu får det vara nog för denna dag


Attans!
Det blev fel. Orkade inte vänta på att det rosa skulle torka så målade på lite snirklar och poff så flöt linjerna ut. Aja så går det då man är otålig. Den får nog vila nu så kan jag kladda på den lite och rädda den då jag känner mig manad igen.
 <- Så här ser den ut just nu

Den här kommer bli rosa och guldig. Kommer passa bra in i våran studio. Vi ska nämnligen göra om hela studion, den kommer gå i rosa, guld och svart. Kommer bli grymt snyggt.
Tänk; Betsey Johnson öppnar tatueringsstudio.
Det är min vision. Sen får vi se hur det blir i slutändan, vi är ju tre tjejer som ska komma överens om hur det ska se ut också. haha.

Nu ska jag varva ner lite för att kunna sova snart. Här nere i den stora staden Stockholm öppnar dom studion kl 12. Det betyder sovmorgon!
God natt!

Två våningar under jord

Har blivit ett tag sen jag uppdaterade. Är i Stockholm och jobbar den här veckan så har inte blivit mycket målande.

Just nu sitter jag på vandrarhemmet, pratar med Peter, Conny och Annika över skype, har radioskugga här nere i underjorden (bor två våningar ner!) så att prata telefon funkar inte alls. Har tv'n på , gäller att passa på för hemma har vi faktiskt inte tv. Och så små målar lite för att ha något att uppdatera med. Skulle kunna slänga upp lite bilder på det jag jobbat med i veckan. Men har lovat mig själv att inte blanda in tatueringar bland mina målningar, får se hur länge jag lyckas hålla det.

Blev upplyst om att detta är reklamen som dyker upp på min blogg;

Nu jävlar får det vara nog om katter här! Det här blir sista katt tavlan på ett tag. Nu måste jag bara komma på vad jag ska måla då den här är färdig. Några önskemål?
Är ganska kul att måla skallar från djur, dom har så roliga former, men blir kanske lite tråkigt att titta på i längden.

Katter överallt

Idag gick jag upp ganska tidigt för att sitta och måla lite medans Conny sov.Men blev inte så mycket målande och ingen sovmorgon, sambons syster behövde åka akut på djursjukhuset med sin katt som hade fått njursten.
Snart är det här en kattblogg tror jag, verkar som att allt cirkulerar kring katter numera.
Så var bara att skotta fram bilen och åka iväg. Blev romantisk alla hjärtans dag frukost på Mac Donalds...
Efter det åkte vi hem till min familj för att äta middag och umgås lite. Mamma hade gjort sjukt god cheesecake. Åt alldeles för mycket, egentligen borde jag inte ätit någon alls iom att min mage inte klarar av laktos längre. Men den är så sjukt gooood! Är värt lite magknip.

Nu väl hemma igen orkar jag inte måla något, vi tänkte titta på en film och mysa i soffan nu istället.


Hade önskat att jag hade orkat rita ihop värsta tuffa hjärtbilden, men det orkar jag inte, det här var enda bilden jag hade liggandes på datorn som innehöll ett hjärta Så det får duga. Hade tråkigt då jag var hemma sjuk. Då kan det bli diverse konstiga sminkningar.


Hoppas du får! en kanonfin alla <3ns dag!

Inbrott, Kitchen Aid och ny teckning


Vaknade imorse av att jag hörde Conny stå och prata med en kvinna i hallen, det första som jag började fundera på

Varför  har han  tagit med sina arbetskamrater hit, varför kan de inte hålla sig på kontoret och jobba? Ska jag bjuda dom på frukost? Vi har ju jättesegt internet, dom kommer aldrig kunna dela på den uppkopplingen. Undrar om vi har kaffe hemma?

Några minuter senare klarnade jag till och snappade upp något om polisanmälan.
Visade sig att det har varit inbrott i natt nere i vårat förråd. Dom verkar inte ha stulit någonting, bara brytit upp dörren, rotat runt lite och taggat på väggarna. De nymålade, vita väggarna.

Igår köpte jag och min sambo en ny Kitchen Aid mixer.  Vi behövde verkligen en ny mixer, våra verkar dö på löpande band så kändes som att det var dags att investera i en ordentlig den här gången. Dom hade bara röd, vit och svart inne, den röda såg för plastig ut, den vita kommer förr eller senare bli missfärgad, så det fick bli en svart. Svart funkar alltid.Har börjat på en ny liten tavla. Med en katt.
Börjar bli lite småless på att måla kattskallar nu. Men tänkte få ihop en liten serie på några bilder. Men den här kanske blir den sista på ett tag. Vill snart måla något med hud på också.
Men den här gången blir det som sagt en katt, med en stiliserad diamant. Är sugen på att börja måla på den men innan jag börjar måla ska jag äta middag, diska och byta i kattlådan.

Låter som att jag är helt galen i katter. Det är jag egentligen inte, vet inte hur det blev så här. Jag är ingen crazy cat lady!

Sugar Cat Skull


Så här blev den, en "sugar skull" katt, fast utan sockret. Den här gången valde jag att använda en kopparfärg istället för den som är guldig. Den glänser inte lika mycket som den guldiga men den glittrar mer istället. Undrar om det finns en gräns för hur mycket glitter man får trycka in i en akvarell?

Är lite fundersam på vilken av ramarna jag ska använda till den. Har två stycken till i samma storlek som jag tänkte måla innan jag ska rama in dom så behöver inte bestämma mig än. Provade lägga på ramarna lite snabbt för att se skillnaden.

            


 http://orrutpluks.deviantart.com/art/Persian-Cat-Skull-6811690 det är den här bilden jag har använt som referens då jag målat den här bilden.


Och en skvätt rött


Började med att göra bakgrunden röd och måla lite på skallen. Tycker det känns mycket bättre med rött, ockra kändes lite tamt. Har målat färdigt den nu, men måste beskära bilderna innan jag kan ladda upp dom. Brb!

Några lager färg senare...

Nu ska jag titta på film med min sambo, så bilden får vila en stund. Nu ser det ut så här. Blev inte så nöjd med färgerna, var dumt att jag skulle klämma in ockra. så är nog bara bra att vila blicken från den, jag kanske vet imorgon hur jag vill göra
                     

En av mina katter, Solaris, har suttit och kikat över kanten under tiden jag har målat. Jag misstänker att hon mest är intresserad av penseln, tänk att få sätta tänderna i den. Penseln alltså, inte katten...


Day of the cat

Som du kan se har  jag skissat ihop en grund för tavla två i små runda tavlor serien. Blir en katt den här gången också men nu i day of the dead tema. De tre runda ramarna jag har kvar är så smååå. Blir lite pilligt, borde köpa en smalare pensel, den minsta jag har är på gränsen till för otymplig. Nu ska jag lägga i lite färg, uppdaterar lite senare med hur det ser ut.


Inramad katt


Nu är den inramad. Så här blev det. Behöver skaffa en baksida till ramen av något tjockt material för att den ska sitta på plats. Men det här får funka för idag.

                                         

Nu ska jag studsa in i duschen, ska iväg på middag för att fira en vän som fyller år. Kanske ska passa på att dressa upp sig lite. Lite glittar och glamour skadar väl ingen...

Hoppas ni får en fortsatt underbar lördag!

Tavlan färdig

Så nu är den nog klar och så här blev det. Har tagit kort i olika vinklar så man ska se hur guldfärgen ändras beroende på ljuset och vinkeln. Gillar att det i vissa vinklar är jättestarkt och i andra lite diskretare. Men det är en effekt som helt klart gör sig bäst irl.

                                       

Nu är det dags att klämma in den i ramen för att se hur det blir. Man ska nog egentligen inte klippa en akvarell känns det som, men jag är så dålig med brytbladskniven så jag plockar fram saxen ändå. Gör inte som jag gör! Det bästa är troligtvis att gå till en ramverkstad och få det ordentligt gjort.


Den döda katten får lite färg

Sitter och målar på katten. Så här har dett sett ut under tiden jag målat. De små miniatyrerna går att klicka på för att få upp dom i större format.

                               

Och just nu ser det ut så här, börjar synas vad det föreställer nu;

Sitter i våran lilla röda soffa och målar, har svårt att sitta vid ett skrivbord eller ett staffli då jag målar. Jag behöver en fluffig mjuk plats som jag kan softa ihop på och söla. Jag vågar däremot inte sitta i våran gråa lite finare soffa. Då skulle nog min sambo lite nervös.

Bilden jag utgår ifrån kommer från; http://pokoachondria.deviantart.com/
På Deviantart finns det de som lägger ut stockbilder som man kan använda som referenser då man målar och gör fotomanipulationer och sånt. Riktigt bra grej. Men om du ska använda en bild därifrån kom ihåg att läsa igenom vad som är skrivet. Olika perosner har olika regler för vad och hur man får använda bilderna till.

Nu ska jag fortsätta måla en stund. Och kanske ta ett glas äppelvin. Nomnom!

Död katt

Det blev en katt som tappat tänderna i överkäken.
Har sparat en bild på ett kattkranium på datorn, var så sött att den inte hade några tänder i överkäken, det måste ha sett ut som att den hade världens underbett då den levde.
Såna bilder är bra att ha liggande då man behöver något att måla.
Blir lite thanka inspirerade lotusblommor i guld som ramar in lite ovanifrån tänkte jag. Än så länge är det ju bara en linjeskiss, får se hur det blir då jag börjar måla.


Nu ska den här tjejen sova.

God natt!

Ny design på bloggen

Min älskade sambo hjälpte mig att piffa upp bloggen lite. Nu känns den bättre. Lägg märke till den sjukt söta RSS-pajen nere i hörnet. Den kan du klicka på om du vill prenumerera på bloggen.

Nu ska jag sätta mig och rita lite.
Har klickat hem några runda ramar från tradera, varje gång jag fått hem ett paket med ramar har jag blivit lika brydd över hur små dom är. Är expert på att inte kolla mått då jag budar på saker. En gång bjöd jag på en Silence of the lambs affisch. Några dagar senare fick jag ett litet kuvert och där i var den. Mindre än ett a4.
Ska iaf försöka rita något som passar i de små små ramarna, börjar med den största av dom.


Som du kan se är ramen inte så stor, men ska nog få till något av det. Uppdaterar då jag fått ihop en skiss att visa. Måste bara komma på vad jag ska rita också.

Ha en fin fredagskväll så länge!

Michaelas tvillingsysters profil avmålad

När jag ändå fotade hade jag en till akvarell från helgen liggandes i blocket som jag fotade samtidigt.

Var uppe i min sambos familjs stuga i helgen, så efter frukost satte jag mig med ett glas vin och målade lite.
Har några foton från mobilen på "processen".
Några kompisar har uppmärksammat mig på att det är rätt likt en av mina kompisar, Michaela. Var inte meningen egentligen, tittade på massa olika foton på olika profiler och satte ihop så jag fick den profil jag ville ha. Men antar att Michaela har den ultimata profilen enligt mig då. Lyckades doppa penseln i vinet och måla lite med det innan jag insåg vad jag höll på med så rosen är lite rödvinsfärgad här och där.

               


Och här är korten jag knäppte på den idag. I helgen då jag målade kändes det som att den var färdig, men nu när jag tittar på den så känns den inte alls lika färdig längre. Så lär nog gå tillbaka på den och måla lite mer. Men just nu ser den ut så här.
                          

                                        

Bättre bilder på gårdagens målning


Idag fotade jag akvarellen jag målade igår, blev bättre bilder med kameran än med scannern. Bilderna är kanske en aning gula, men akvarellpappret är inte kritvitt heller, det är en aning gultonat. Så det blev nog ändå rätt så bra.
Försökte få med skiftningarna i guldfärgen på de sneda bilderna.

                             


Mias första inlägg

Välkommen hit!
Struntar i att presentera mig.

Förra veckan investerade jag i ett nytt akvarellblock, det är första gången jag köper dyrt akvarellpapper, brukar nöja mig med de billigare alternativen annars. Först var jag lite rädd för att måla i blocket, men testade i helgen och vilken skillnad det är. Det bucklar sig inte alls lika mycket som mina andra block och det går inte sönder då jag får för mig att måla jättemycket på en yta. Helt klart värt pengarna.

Har varit hemma från jobbet i några dagar, idag tänkte jag att nu är det min sista sjukdag. Och så poff blev jag plötsligt kreativ och fick för mig att måla av ett kort jag haft liggande på datorn jättelänge.

Hade bara min mobil att knäppa bilder med idag så är inte världens bästa bilder.
Så här blev det;


Här är bakgrunden på plats och det som blänker är blöt färg och de fina maskeringspolisongerna jag gjort för att hon inte ska bli lila om kinderna.

Hon får lite hud och läppar. De glänsande polisongerna är borta.

Nu börjar hon se ut lite som en zombie, en zombie med grädde som hår. Ungefär här kom jag på att det var slutmålat för idag för jag skulle hämta ut mitt nya pass från polisstationen. Så pausade och studsade runt några varv i lägenheten för att hitta mitt gamla pass för att kunna lösa ut mitt nya. Började fundera över att det kanske skulle fungera ändå för det syns ju i mitt nya pass att jag är jag. Men insåg sen att polisstationen hade stängt för länge sen så jag diskade och satte mig för att måla igen.

Håret börjar komma på plats, ungefär här kom min sambo hem. Det betyder middag och kramar.

Efter middagen målade jag en stund till, la till sist på lite detaljer av en guldig akvarell jag har och bestämde mig sen för att nej nu är den färdig.

Ångrade mig och målade lite på den igen. Och nu är den faktiskt färdig. Känns det som just nu.
Har min kamera på jobbet så försökte scanna in den, blir inte så bra att scanna in akvarelle rar jag märkt, ljuset blir för hårt och kallt, känns som vissa toner försvinner och färgerna stämmer inte, men det är bästa bilden jag kan få till på den idag. Ska försöka komma ihåg att ta hem kameran från jobbet imorgon så jag kan knäppa bättre kort på den.

Nu ska jag sova, ska upp och jobba imorgon.


God natt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0