att laga en fläck


Målarpå mitt gigantiska visitkort. Går ganska bra tills jag kommer till ena ögat.
plötsligt, från ingenstans (från mig of course) så dyker det upp en gigantisk mörk fläck.
Mitt på den ytan som ska vara ren och vit. Försöker blöta bort fläcken men det är för sent, den rena ytan är besudlad. Vad gör man då? Jo man lagar fläcken genom att lägga dit en större fläck.

återkommer med lägesrapport vid senare tillfälle.


swosch


drar upp en linjeskiss för att måla ett gigantiskt visitkort i akvarell.

doneNytt akvarellblock, modell; tokstort

Mia <3 Mantis

Jag lever, är så där lagom julstressad och det börjar klia lite i fingrarna efter att måla igen.
Idag då jag kutade tillbaka til affären för att köpa plåster hamnade jag bakom min förra bildlärare/mentor Susan. Så sjukt kul att träffa henne, hon har tydligen flyttat härifrån så det är inte så konstigt att jag inte stött på henne. Stal hennes mailadress så jag ska kunna mailterrorisera henne framöver ^^Sen sist har följande hänt;

  • Skurit mig i långfingret så det är lite synd om mig.
  • Blev igenkänd av kassörskan på Kicks i storstaden Stockholm. Hon läser tydligen min blogg. (Hej hej kassörskan!) Surrealistisk upplevelse.  Skulle köpa ögonbrynsskugga för jag glömt min hemma. Så där stod jag utan ögonbryn och blev igenkänd. Blev alldeles till mig och så tokglad att jag höll på att kissa på mig och så jag skvallrade för alla på facebook direkt!
  • Har fått konstaterat av läkare att jag är allergisk mot katter. Det är skitbra då man har två katter hemma har jag hört. Vi funderar på att äta upp katterna eller kanske knapra piller eller något. Får se hur det blir.
  • Ritat sjuka mängder tatueringsskisser till kunder så jag ska ligga några steg före och kunna vara helt ledig från sånt veckorna runt jul.
  • Inget inhandlande av akvarellblock än. Har helt enkelt prioriterat bort det. Se ovan nämnda punkt.
  • Börjat skissa på visitkort. Någon som har tips på bra visitkorts-tryckeri med stort utbud på papper?
  • Fått dille på bönsyrsor. Vill köpa mig en. Äckligt tycker vissa, skitbra tycker jag.
  • Köpt mig en hemsideadress så det kanske lyckas bli en hemsida framöver.
  • Beställt byråer till tikirummet som inte längre är ett tikirum för vi har möblerat om. Igen. Dessutom har vi bestämt oss för vilka fåtöljer vi ska ha. Kommer bli väldigt snajsigt då vi fått allt på plats.

RSS 2.0