Vart sitter Mia?

  • Jag hoppas du visar oss/MIG vart du sitter nånstans, jag älskar att se vart andra spenderar sin kreativa tid, (t.ex deras hur deras skrivbord ser ut!!) :)

Cecilia undrar vart jag sitter och målar så tänkte visa er.  (Hon undrade egentligen också om mina penslar, men det censurerade jag bort och det får bli ett senare inlägg)

Sååå, här är alltså min lilla hörna, där det är meningen att jag ska kunna vara kreativ medans timmarna flyger iväg.


Med bra arbetsställning kan jag sitta på min röda puff, lägga upp mina penslar i rätt ordning och strukturerat måla på till tonerna av konstnärligt stimulerande musik. Väldans kultiverat och fint.
Eller det är så jag skulle vilja att det var. Jag har den där skrivbordshörnan och visst händer det att jag sitter där.

Ska sanningen fram så sitter jag som en räka i soffan, kletar färg överallt, tappar bort penslarna under mattan och tittar på töntiga realityshow tv-serier på datorn medans jag målar.
Inte alls så kreativ och tuff miljö. Är en riktig liten bekvämlighetsgris, klarar inte alls av att sitta ordentligt på en stol och måla. Har funderat på att köpa en stor fluffig mysfotölj till skrivbordet så jag kan sitta där och grisa. Men har inte hittat den perfekta som både är mysig och inte allt för ful.

På mina målarprylar har jag iaf lite ordning då jag inte använder dom.

Men nu vet ni vart jag håller hus ^^

Kommentarer
Postat av: Mawhlain

Appropå töntiga såpor så har jag har kommit på en grej.. du är som sveriges kat von d!

fast coolare...du frågade i förra inlägget var vi ville läsa mer, och personligen så läser jag din blogg mest för dina breathtaking målningar och dina witty kommentarer om allt möjligt ^^

2009-08-12 @ 21:03:14
Postat av: Malin Schlott - Konstnär & Illustratör

Haha, så himla kul! När jag började läsa tänkte jag "jaha, ännu en ordentlig människa som målar vid fina skrivbordet och har allt så ordentligt". Men tji fick jag! Själv ligger jag alltid i sängen och tittar helst på komediserier till. Jag tror inte jag har ett enda påslakan som inte är helt nerkletat och fläckigt. Och mina bästa penslar har jag nog tappat under sängen, men jag oooorkar inte leta fram dem. :P

2009-08-13 @ 01:38:35
URL: http://castlebabe.blogg.se/
Postat av: Lina

Här ÄR det meningen att jag ska sitta. Ett stort skrivbord där jag bara behöver flytta fram laptopen en liten bit för att få plats med pennor och papper och färg och allt.

http://i71.photobucket.com/albums/i124/LinaSkerden/28632_1239845548.jpgMen i verkligheten sitter jag inte min pojkväns TV-soffa som luktar fimp, framför startrek och med färg och penslar ÖVERALLT. jag tror kreativitet behöver kaos!

2009-08-13 @ 17:26:29
URL: http://www.catcall.bilddagboken.se
Postat av: Mika

Men vad skönt... att det inte bara är jag (av inläggen att döma verkar det vara bra många fler...) som sitter som en räka framför dumburken... Jag önskar verkligen att jag hade något ställe att sitta ordentligt på... och att jag skulle trivas där... för jag börjar få liiiiite ont i ryggen nu...skrattMika

2009-08-13 @ 22:25:37
URL: http://mikasatelje.blogg.se/
Postat av: Mia

Mawhlain, hahahaha ska jag ta det som en komplimang tro?!Malin Schlott, jag har hittat så mycket penslar och bra pennor då jag rotat under soffan och under sängen, en guldgruva där under..hahaLina, ja jag tror också det. Man måste få vara lite sunkig då man ska skapa helt enkelt..hahaMika, jag undrar hur konstnärer stod ut förr i tiden innan det fanns tv som man kunde titta på under tiden man målade ^^

2009-08-17 @ 20:48:29
URL: http://bokkei.blogg.se/
Postat av: Elins blogg - Vackra ord av kärlek.

hej!vad tar du för att rita av någon? ser nedan att du visst inte gör det :/

men näe du gjort det vad haru du tagit då?

2011-01-28 @ 00:51:44
URL: http://eeeelins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Svar på ofta förekommande frågor:
  • Jag tar tyvärr ej på mig uppdrag från privatpersoner i dagsläget
  • Har du frågor kring pennorna och var dom går att köpa finns info här »

Trackback
In English Please!
bloglovin
instagram.com/bokkei
RSS 2.0